Missperfect.no er en nettbutikk med produkter innen hud, hår og make-up. Vi holder til i Kristiansand, med trivelige kontolokaler midt i markens. Like ved Kjevik flyplass har vi lager. Missperfect.no drives av Salongpartner AS, orgnr NO 915 273 513 MVA.

I vårt univers har vi skapt Miss Perfect. Hun føler seg ikke alltid like perfekt, og får hjelp av våre hudpleiere for å finne de riktige produktene for seg. Følg med i Bloggen for tips og råd.

Jeg er Miss Perfect, jeg er i midten av 30-årene og etter min mening i min best alder.
Som de fleste av oss lever jeg en ganske hektisk hverdag. Det går i ett. Jeg liker å gjøre de små tingene med hud og hår som får meg til å føle meg litt freshere. Nå har ikke jeg så mye greie på sminke og hudpleie å sånn, å synes mange ganger at det hele virker som en eneste stor jungel, der jeg er på tur uten hverken kart eller kompass...
Jeg kommer til å dukke opp med mine “skjønnhets-SOS” situasjoner i innleggene på missperfect.no for å få litt hjelp av eksperten til å finne produkter og få tips. Å jeg er sikkert ikke den eneste som kunne trenge det i ny å ne, så her er det bare å følge, dere! 

Følg gjerne Miss Perfects liv på Facebook.