i Nyheter den 09. mai 2016 .

Kom mai du skjønne milde.

Våren er her endelig for fullt! Solen skinner, fuglene synger og dagene er endelig lange igjen. Å for å toppe det hele er den nye kolleksjonen til Evagarden som skapt for vårens glade dager!

CareColour er en helt fantastisk kolleksjon som kun består av leppeprodukter. Her finner du deilige leppestifter i både fast og flytende type, samt friske og glansfulle glosser, i vårens fineste farger!

CareColour kolleksjonen er som navnet tilsier en kolleksjon med både farge og pleie til leppene. Produktene består av pleiende ingredienser som Jojobaolje, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Shea Butter, Cocoa Seed Butter og Murumuru Seed Butter. Dette er ingredienser som gir utrolig godt med næring til leppene, og som vil pleie og mykgjøre leppene. I tillegg gir disse ingrediensene en helt spesiell tekstur på produktene, de er utrolig lette og mye og føles rett og slett som fløyel på leppene.

I denne kolleksjonen treffer vi igjen Gloss Full Shine i tre nye farger, men det introduseres også to nyheter; Care Colour Lipstick og Velvet Lipstick. En klassisk leppestift og en flytende leppestift.

 

Care Colour Lipstick (NY)-  superlett, myk og pleiende leppestift. Godt pigmentert, lite glans. Kommer i 5 forskjellige nyanser.

 

Velvet Lip Cream (NY)- Flytende leppestift, også denne er utrolig lett og myk på. Gir god dekk og en nydelig glans. 5 forskjellige nyanser.

 

Gloss Full Shine- Gloss med lett pigmentering og masse glans! Kommer i 3 nye nyanser.


Her er det bare å finne seg en favoritt- eller to, og møte våren i de fine, friske og ikke minst- pleiende leppeproduktene fra Evagarden Care Colour Kolleksjonen.

Psst.. Husk lipliner!
Evagarden har ett stor utvalg, så her finner du alltid en som passer til leppestiften eller glossen du går for. Ikke bare får du definert leppene mer, men gloss/leppestift sitter bedre og holder seg mer på plass når du bruker lipliner.