i Produkter og tips den 03. mars 2016 .

Okei, er det bare min hud som blir helt ut av balanse av dette været her? Vi har jo hatt varmt vær og sol i flere uker, å for hver dag som gikk ble jeg mer og mer sikker på at det var våren som hadde kommet- det måtte jo være det, hurra! Så plutselig.. Så begynner det å snø igjen.. Seriøst?! Men uansett, huden min sliter skikkelig i dette været, å nå er jeg helt knusk tørr, huden er stram og jeg flasser til å med litt på nesen. Jeg trenger en skikkelig fuktighets-bombe av en behandling for huden, å skulle gjerne visst hva slags produkter jeg kunne bruke til det.

Miss Perfect.

 

Råd fra eksperten:

Det er utrolig mange som får problemer med huden i dette vært. Raskt skifte mellom pluss og minus grader gjør at det blir vanskelig for huden å tilpasse seg. Men man kan gjøre store forskjeller ved å gi huden litt ekstra pleie i disse tidene. Idag skal jeg sette opp en supergod og enkel hjemmebehandlig som vi gi masse fukt og næring til huden, friske opp og gi den fine gløden tilbake.
 

Produktene vi skal bruke er:

-At home Peel+ Clarifying kit

-Vitality Mask

-Hydra Repair Capsulas

-Hyper-Vitalizer Cream

 


Steg 1. Peeling
Vi vil alltid starte en behandling med en peeling, også når vi behandler tørr/fuktfattig hud. Jeg har valgt å gå for min favoritt; Peel pads. Dette er en helt fantastisk form for peeling, nemlig fruktsyre. En fruktsyre har i tillegg til å peele og fjerne døde hudceller en rekke andre gode egenskaper i huden. Den vil jobbe i dybden på å stimulerer og øke sirkulasjon, som igjen gjør at huden tar til seg mer av næringsproduktene vi senere skal påføre. Fruktsyre jobber også utrolig godt på store porer, linjer, ujevnheter i huden både i tekstur, men også i hudens tone- og etterlater huden utrolig frisk og god. I dette At home Peel+ Clarifying Kitet er det også en del 2, dette er en rensede, oppfriskende og fuktighetsgivende tone, som inneholder bla. tea tree, noe som gir den en superfresh lukt og følelse i huden.

Slik gjør du det: På ren, tørr hud påfører du peel padsen. Jobb godt på huden, men ikke skrubb. Denne skal virke i 5-7 min. Under virketiden vil du kjenne at det prikker litt i huden, og man får nesten lyst å klø litt. Dette er helt normal og det er slik det kjennes ut når syren jobber. Når virketiden er over skyller du huden med kaldt vann til det slutter å prikke. Tørk huden.

 

 

 

Steg 2. Maske

Vi velger å gå for en skikkelig rik og god fukt/nærings maske her, og emerginC sin Vitality Mask er bare helt perfekt. Den har en deilig kremet konsistens, og gir bare så godt til huden med fuktighet og næring. Den har også en fantastisk beroligende og mykgjørende effekt. Etterlater huden myk og med en utrolig fin glød.

For noen vil dette være nok, men for oss andre som har ekstra tørr hud kommer steg 4.

Slik gjør du det: Påfør masken å la den virke i 20 min. Skyll av med varmt vann og tørk huden.

 

 

 

Steg 3. Toner

Nå bruker vi del to av Peel Pads kitet; Clarifying Pads.

Slik gjør du det: Gå over huden med padsen og la toneren trekke inn i huden.

 

 


 

Steg 4. Serum

Jeg legger inn en skikkelig bombe av ett serum. Her snakker vi næring på høyt nivå. Hydra Repair Capsulas er ett rikt, oljebasert serum som bare gi helt vilt med fukt og næring til huden. Dette serumet har i tillegg en reparerende egenskap, som gjør at det er perfekt å bruke hvis man sliter med tørre flekker eller flassing i huden.

Slik gjør du det: 1 kapsel er 1-2 påføringer, alt etter hvor mye du liker å bruke, eller hvor tørr du er. Smør inn huden og la det trekke inn, her velger du om du vil la det trekke helt inn alene, eller om du legger på kremen etter ett lite minutt. Kremen vil ta med seg resten av serumet ned i huden.

 

 

 

Steg 5. Krem

Avslutt med en god fuktighets krem både til huden rundt øyene og resten av ansiktet. Jeg vil anbefale Hyper-Vitalizer eye creme og Hyper-Vitalizer face creme. Disse gir masse, masse fukt til huden og peier godt, passer til tørr og fuktfattig hud.


  

 

 


Dette er en perfekt behandling å gjøre 1-2 ganger i uken, i perioder der huden sliter skikkelig kan man utføre den daglig. Ett annet godt alternativ vil være å bruke serum og maske om kveden, massere det godt inn i huden, og la det ligg på over natten!