i Produkter og tips den 04. februar 2016 .

 

Det er nå gått 6 uker siden vår modell begynte å bruke akne-serien fra emerginC. Vi skal nå høre fra henne hvordan det går, å hvordan huden føles. først kommer ett bilde tatt etter 6 ukers behandling:

 

 

 

Modellen beskriver huden slik:

Disse produktene er så gode, å de har gort en så stor forskjell på huden min. Jeg er så glad!Jeg er ikke tørr lengre, jeg føler huden har balansert seg veldig bra når jeg bruker Complexion Control kremen sammen med Active Hydration Serum. Huden min er mye klarere og glattere, jeg har ingen byller eller betennelser i huden, og heller ingen kviser. Jeg har fortsatt mye røde arr og rødme i huden, så det synes nok ikke så god på bildet hvor bra huden min faktisk er blitt.
Jeg hadde aldri trodd at jeg kunne få så drastiske resultater etter så kort tid, og jeg er så glad, og spent på fortsettelsen!

 

Eksperten forklarer og anbefaler:

Dette er helt supergode produkter, å jeg er glad for at de har hjulpet deg så godt. Jeg vet at det er en utrolig lettelse å kunne bli kvitte akne, da dette ofte er noe som er tungt for personer som er rammet. Jeg ser- som du sier, at du har en del arr og at huden din er rød. Arr og rødhet er noe som rammer de aller fleste som har eller har hatt akne, å dette kan faktisk være verre å få bort/redusere enn selve aknen. Jeg ser du også nevner at du har en del tette porer.

Jeg tenker derfor at tiden er inne for å legge til ett nytt produkt til din rutine- At home Peel+Clarifying Kit. Dette er ett kit med fruktsyre peeling og ett aktivt, rensende hudvann. Jeg vil at du skal bruke dette 2 ganger i uken nå i begynnelsen, da sammen med Deglazing masken du bruker fra før. Da blir dette som en liten ansiktsbehandling du utfører hjemme.

Fruktsyren vil ha utrolig god effekt på tette porer, både i forhold til å rense ut, men også for å trekke sammen. Fruktsyre har også god effekt på arr, å hjelper til å lysne og gjøre dem mindre synlige. I tillegg virker fruktsyre styrkende på huden.

Senere i behandlingen av huden din vil jeg legge inn og bytte ut litt produkter, men for nå vil jeg gjerne at vi fortsetter med disse produktene, for å klarere huden din ennå mer, å få huden helt i balanse.

 

Produktene modellen bruker finner du her:
 

Deglazing Cleanser

Deglazing Toner
Complexion Contorol
Active Hydrating Complex
​Multi-Vitamin +Retinol Serum
Deglazing Mask
At home Peel+ Clarifying Kit
​Blemish Control

Vi kommer tilbake til vår modell om 3 uker for å se hvordan det går med huden hennes!!