i Produkter og tips den 06. januar 2016 .

Nytt år, nye muligheter dere! Jeg har som alltid satt meg noen litt hårete mål, som jeg innerst inne vet jeg ikke klarer å holde.. Lurte på om jeg skulle bli veganer, men det gav jeg opp før jeg begynte. Har ellers bestemt meg for at jeg skal trene 5 ganger i uken, spise fisk 3 ganger i uken, å droppe sukker.. Ja, rett å slett bare bli det sprekeste og beste utgaven av meg selv..

Så langt går det sånn tålig, jeg har trent, ikke 5 ganger per uke, ikke 5 ganger tilsammen heller, men jeg har vært på gymmen. Fisk har jeg også spist, 1 gang. Å det sukkeret, så lenge vi ikke snakker så høyt om den melkesjokoladen som forsvant fra kjøleskapet her en dag, så går det kjempebra! Det går egentlig helt fint, jeg er fornøyd hvis jeg klarer å bli litt sunnere hvertfall.

Men en ting som jeg er helt seriøst på, å som jeg gjerne vil få til, er en god hud-rutine. Jeg er ikke flink nok med huden min, å jeg vil gjerne begynne å ta vare på den før det er for sent. Jeg trenger noe som ikke tar for lang tid, men som vil gi meg noen gode resultater å  sunn og frisk hud.

Miss Perfect.

 

Råd fra eksperten.

Det er nok mange som har satt seg de samme målene med trening og sunn livsstil som deg Miss Perfect, å det er nok mange som detter av. Heldigvis er det mye enklere å og få en frisk å sunn hud, enn det er å trene kroppen.
Jeg skal nå gi deg en enkle rutine som du kan utføre morgen og kveld, hverdag, som garantert vil gi deg frisk, sunn og balansert hud. Det som er viktig i det daglige er å rense huden, tilføre fukt og næring- holde huden i balanse.

Produktene jeg anbefaler nå er produkter som passer alle hudtyper; her kan man enkelt bytte ut med produkter tilpasset sin egen hud!

 

 

Rens:
Rens er alltid det første steget i en hud-rutine. Her anbefaler jeg emerginC Multi-Fruit Cleanser. Dette er en rens som kan brukes av alle hudtyper, å som også fjerner makeup. Deilig kremet konsistens, rengjør godt uten å tørke ut huden, og inneholder litt fruktsyre som stimulerer huden.
Fukt huden, maser inn litt rensekrem, og jobb en liten stund. Skyll av med vann og tørk huden.

Toner:
En toner bør alltid brukes etter man har renset huden. Denne vil fjerne eventuelle rester av makeup, skitt og vann. En toner har også alltid egenskaper tilpasset huden. Peach Toner fra emerginC passer alle hudtyper den gir fukt, virker sammentrekkende på porene og er balanserende og oppfriskende på huden.
Påfør litt toner på en pads, deretter på ansiktet. Denne skal bare trekke inn.

Serum:
Serumet legges på tørr hud, før man påfører krem. Ett serum er ett produkt som er lettere enn en krem, å som kan komme i mange forskjellige former; gel, krem, olje og lette emulsioner. Serum er ett mer aktivt produkt enn en krem, det trekker dypere ned i huden og har egenskaper til å jobbe mer aktivt. Multi-vitamin + retinol serum fra emerginC er ett serum som passer bra for absolutt alle hudtyper. Dette er ett serum med svært mange gode egenskaper; blandt dem gir det godt med fukt og næring, er anti-aging, virker klarenede på huden tone og struktur, å jobber for å holde huden så sunn og frisk som mulig.

Krem:
Etter serumet kommer kremen! Dette er det produktet som gir huden den gode fukten, næringen og beskyttelsen den trenger. Uten krem vil de fleste av oss kjenne oss ganske tørre og stramme i huden. Hyper-Vitalizer Cream er en supergod fuktighetskrem som passer alle hudtyper.

Øyekrem:
En egen krem til øynene er viktig. Huden rundt øyene er tynnere og mer sart enn huden i resten av ansiktet, og kravene til kremen er også derfor litt andreledes. Jeg anbefaler emerginC sin Hyper-vitalizer eye cream. Denne gir masse god fukt til huden rundt øynene.

 

For dere som ønsker litt ekstra, å synes det er greit å dulle litt ekstra ett par ganger i uken vil jeg anbefale å bruke At home peel+ clarifying kit og en god fuktighets maske 1-2 ganger i uken. Dette blir som en liten hjemmebehandling der du peeler renser og frisker opp huden. Deretter tilfører ny fuktighet i form av maske- Phytocell Detox Mask er ett supert alternativ som passer til alle!
 

 

 

Å så enkelt er det. Dette er det som må til for å få en god hverdags-rutine på huden- morgen og kveld. Dette er tar max 5 min, så her er det ingen unnskyldninger, dette har alle tid til.