i Produkter og tips den 29. desember 2015 .

Julematen er inntatt, pakkene er åpnet og jeg har til å med hatt tid til å slappe av og lande litt etter de hektiske dagene før og etter julaften. Det har vært helt fantastisk, men jeg kjenner at jeg er klar for litt fart igjen nå, å da er det godt at det bare er to dager igjen til nyttårsaften! Jeg har kjøpt en kjempefin lilla kjole jeg skal ha på, men er som vanlig litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med makeupen.. Skal jeg bruke lilla der også? Det blir kanskje veldig voldsomt? Jeg ønsker ikke at det se helt brutalt ut, føler jeg heller vil sikte meg inn på litt fresh og elegant.. Skal jeg da gå for en helt annen farge? Å hva skal jeg i såfall velge?

Miss Perfect

 

Råd fra eksperten:

Så hyggelig å høre at du har kost deg i julen, å at du er klar for nyttårsaften, Miss Perfect.

Jeg vil si at du helt fint kan legge inn litt lilla i makeupen din selvom du har lilla kjole. Men jeg tenker at vi demper det litt, å legger det sammen med en mer naturlig grå-brun tone. Dette vil gjøre at det lilla kommer fint frem, uten at du føler deg som en drag-queen.

Jeg har her en modell der jeg vil vise deg en enkel og fin make-up, perfekt for fest. Her har jeg lagt den litt mer dempet og elegant, men det er ikke noe i veien for å legge inn mer farger i skyggen, mer eyeliner og maskara, å dermed enkelt få en mer dramatisk fest-makeup.

Til denne makeupen har jeg brukt følgende produkter:

Evagarden Mat Eyeshaodw 101
Evagarden Glaring Eyeshadow 266
Evagarden Glaring Eyeshaodw 291
Evagarden Super Long Lasting Eye liner Black
Evagarden Incredible mascara
Evagarden Pencil Eyebrow Dark 82
Evagarden Eye primer 095
Evagarden Lifting base
Evagarden Perfect Skin Foundation 127
Evagarden Bronzer Powder 907
Evagarden Silky Blush
310
Evagarden Brilliant Gloss 678

 

Slik går du frem:

Begynn alltid med ren, fuktet hud. Legg deretter primer. Lifting base i ansiktet og Eye primer 095 på øyelokkene. Primeren gjør påføringen enklere, samtidig som makeupen sitter bedre.

 

1.Jeg legger alltid litt foundation på øyelokkene før jeg legger primeren, dette er for at fargen på huden skal bli lik både på øynene og i resten av ansiktet når man senere påfører fuondation. Her har jeg brukt perfect skin 127 og eye primer 095.

 

 

2. Nå skal skyggen legges. Jeg legger den brune skyggen 266 på hele lokket, fra vipperoten og opp til global-linjen. Dus godt ut, vi vil ikke ha noen skarpe kanter!

Deretter legger jeg inn den lilla. Her bruker jeg en frisk og ganske knall lille tone, dette gjør jeg fordi den brune skyggen er så dempet og vil balansere det hele. Den lilla skyggen heter 291. Denne legger jeg i global-linjen og ned langs vipperoten. Husk å dus/blend fargene godt, igjen- for å unngå skarpe kanter.

Påfør tilslutt eyeliner. Her har jeg brukt våt, for å gi ett rent utrykk. Denne kan legges tykkere for ett mer dramatisk utrykk.

 

 

 

3. Påfør maskara etter ønsket resultat, jeg bruker Incredible maskara her, da den gir masse volum. Fyll deretter inn brynene, til denne modellen har jeg brukt eyebrow pencil 82.

Legg tilslutt litt lys skygge under brynene for å fremheve.

 

 

 

4. Nå når øye-makeupen er lagt legger vi foundation i resten av ansiktet. Her har jeg brukt perfect skin 127, denne har litt gult i seg- det passer fint til modellens hud som har litt rødme.

 

 

 

5. Påfør solpudder og rouge. Jeg legget ett helt lett lag med solpudder 907 der solen naturlig vil treffe; panne, rett unger kinnbena og på haken. Rougen legges på kinnbena, å jeg velger her en frisk fagre 310. Jeg legger også en eyeliner med samme skygge under øyenen, og legger ett lett lag med maskara på vippene under.

 

 

6. Tilslutt legger jeg en frisk, rosa gloss. Å vips, så er du festklar, Miss Perfect!

 

 

 

 

Da gjenstår det bare å ønske alle ett riktig godt nyttår!!