i Produkter og tips den 08. desember 2015 .

Julen nærmer seg med stormskritt, å jeg bare elsker denne tiden av året! Alle de koselige julelysene i gatene, de gode luktene av julebakst, musikken, stemningen.. Jeg synes julen er helt magisk. Det eneste som mangler nå er litt (å da mener jeg bare litt) snø. Kan dere tenke dere noe mer koselig enn å sitte med en kopp kakao, mens det snør lett ute å pakke inn gaver, å høre på jule-musikk? Jeg har forresten ikke kommet så veldig lagt på listen min med gaver, å trenger vell i grunn å kommer ordentlig i gang der nå, før jeg kan nyte “pakke-inn-kvelden” min! Kanskje jeg kunne fått noen tips her?

Miss Perfect.

 

Råd fra eksperten:

Jeg er enig, julen er helt magisk. Å noe av det beste er det å kunne gi noe fint til de man er glad i. Jeg har selvfølgelig noen gode gavetips på lager, å da tenker jeg at jeg råder om produkter som kan brukes av alle, og som passer til alle hudtyper. Så blir det enkelt for deg, å dere andre som måtte ønske å kjøpe produkter i gave til noen som fortjener det!

 


emerginC Trial/Travle Kit.

Sett med noen av de mest populære produktene fra emerginC sin signatur linje. Dette er produkter som passer til alle hudtyper. Genialt til den som er mye ute å reiser, eller for å få testet mange produkter sammen. Disse produktene har gode rensende, pleiende, fuktighetsgivende og anti-aging egenskaper.

Kitet inneholder; Multi-fruit cleanser, Peach toner, Hyper-vitalizer cream, Vitamin C+Retinol mask, og hele to serumer- Vitamin C serum og Multi-vitamin+Retinol serum.

Ved daglig bruk varer disse produktene ca. 2 uker.

Pris: 995,-

Kitet finner du her: emerginC Trial/Travle Kit


 


emerginC Sientific Organics Trial/Travle Kit.

Dette er ett sett med alle produktene man trenger fra den organiske serien til emerginC. Helt genialt til reiser, men også for å få muligheten til å prøve alle produktene!

Denne serien passer til alle hudtyper, å er kjent for sine pleiende, balanserende og fuktighetsgivende egenskaper. Har dessuten fine anti-aging effekter for de som ønsker det.

Kitet inneholder; Kombucha cleanser, Spirulina toner, Phytocell cram, Eyelight Cream, Detox Mask og 3 peel pads i reisestørrelse.

Rens, toner, krem, øyenkrem og peel pads holder til ca. 2 ukers bruk. Masken er engangs.

Pris: 990,-

Kitet finner du her: emerginC Scientific Organics Trial/Travle Kit

 


emerginC Relif Hand Cream.

Delig, rik håndkrem som trekker raskt inn i huden uten å klisse. Gir masse fukt og næring å har svært pleiende egenskaper. Passer perfekt for tørr og sprukne hender. Å det er det jo mange av oss som har trøbbel med nå for tiden, eller hva?

Pris: 149,-

Håndkremen finner du her: emerginC Relif Hand Cream.

 


emerginC Sientific Organics In Lips We Trust.

Fantastisk lip balm fra den organiske linjen til emerginC. Denne gir supergodt med fukt, pleier, forhindrer at leppene blir tørre og sprekker. Perfekt for myke friske lepper, selv om vinteren!

Pris: 199,-

Lip Balm finner du her: emerginC Scientific Organics In Lips We Trust.

 


emerginC Scientific Organics Phytocell Detox Mask.

Nydelig myk, leire maske, basert på fransk grønn leire. Passer til alle hudtyper, å har en rekke gode egenskaper for huden; renser, gir fukt, roer ned, pleier, og etterlater huden frisk, myk og med en fantastisk glød. Dette er virkelig en must-have maske.

Pris: 599,-

Leire masken finner du her: emerginC Scientific Organics Phytocell Detox Mask

 

 

 


emerginC Scientific Organics Grape Stemcell, White Tea + Seaweed Body Butter

Dette er en supergod body-butter. Har en rik og god konsistens, men trekker likevell raskt inn og etterlater ingen kliss. Gir masse fukt og næring til huden. Pleier god og motvirker tørr hud, har i tillegg sine hudforbedrene egenskaper. Passer for alle hudtyper.

Pris: 399,-

Body-butter finner du her: emerginC Scientific Oragnics Grape Stemcell, White Tea + Seaweed Body Butter

 


emerginC Scientific Organics Ginger-Lime Sugar Scrub

Denne her altså! Denne har jeg skrevet om, å anbefalt ett par ganger før, for den er bare så god!! Deilig sukker-skrubb som smelter på huden mens man jobber med den. Lukter helt himmelsk, og etterlater huden myk som silke, med en helt ny fukt og glød!

Pris: 399,-

Sukkerskrubben finner du her: emerginC Scientific Organics Ginger-Lime Sugar Scrub

 

 


Evagarden Incredible Mascara

Verdens beste maskara? Det synes jeg! Dette er maksaraen for alle som ønsker seg fyldige, lang og separerte vipper. I tillegg er den superenkel å legge grunnet den lille gummi-kosten.

Pris: 249,-

Maskaraen finner du her: Evagarden Incredible Mascara

 

 

 


Fab Brows

Fab brows er produktet for alle som bryr seg om bryn. Dette er ett kit med bryns-pudder som er vannfast, å i tillegg tåler  varme fra huden, slik at du kan både gå på stranden, bade og trene uten at det vil skli ut- med andre ord det sitter som ett skudd! Sammen med bryns-pudderet får man selvfølgelig en kost, denne har en ende med skrå-kost og en ende med en litt løsere kost, denne brukers sammen med stensilene som jeg kommer til nå. I tillegg får man i dette kitet med 6 forskjellige stensiler (former) disse kommer i forskjellige størrelser, slik at man enkelt kan velge den fasongen som passer best.

Kitene kommer i 5 forskjellige farger.

Velg din stensil- fyll inn pudder- å voilá perfekte bryn som sitter hele dagen!

Pris: 329,-

Bryns Kit finner du her: Fab brows

 


Überlash

Überlash er ett produkt for alle som ønsker seg lange, fyldige naturlige vipper. Dette er et vippesrum som stimulerer veksten til vippene, samtidig som den gir masse næring som gir streke og sunne vipper. Perfekt for alle som har fått vippene ødelagt av vippe-extentions, eller for alle som ønsker seg naturlig lange, bambie vipper!

Pris: 699,-

Vippeserum finner du her: Überlash

 

 

 


Evagarden Gloss Brilliant

En gloss er en perfekt gave å gi, alle bruker det! Går du for en nøytral farge kan du ikke gå feil, som foreksempel 698 og 695 her.

Pris: 198,-

Gloss finner du her: Evagarden Gloss Brilliant


 

Så håper jeg at dette var til hjelp, å at gavhandelen din går litt letter nå, Miss Perfect.