i Produkter og tips den 24. november 2015 .

Til helgen er det tid for årets julebord med jobben. Kjolen er i boks, det samme er sko og smykker, i år går jeg for gull detaljer! Det jeg kunne tenke meg litt hjelp med er makeupen. Hva slags farger burde jeg gå for? Jeg tenker at jeg ikke vil ha for mye makeup, men likevell se sminket ut. Jeg kunne også tenkt meg noen tips på hvordan jeg skal legge øyneskyggen, det synes jeg kan være skikkelig vanskelig!

 

Miss Perfect.

 

Råd fra eksperten:

Siden du skal gå for gull detaljer i form av smykker til julebordet, ville jeg holdt på de varme tonene i makeupen din også. Varme toner i rosa, kobber og brunt er også perfekt å bruke når man gjerne ikke ønsker for mye, eller for hardt utrykk på makeupen!

Vi går for makeup fra den nye kolleksjonen fra Evagrden, og bruker den varme paletten med øyenskygge. Dette er en palett med 4 farger, rosa, kobber, brun og en helt lys til å highlighte med. Denne paletten er perfekt til å legge en myk, delikat og elegant makeup med. Å det er en annen til som også er helt genialt med denne paletten, den kommer med ett kort som viser hvor du skal legge de forskjellige skyggene! Dette gjør det superenkelt å legge flere farger sammen, for dybde og mer utrykk til øyet.

Jeg kommer til å legge denne makeupen på en modell, å vise før og etterbilde, samt en oversikt på hvordan man legger makeupen!

 

Du trenger:

Evagarden Smokeye Pallete Naturalshine 398

Evagarden Superlast Eye Pencil 72

Evagarden Incredible Mascara

Evagarden Pencil Eyebrow 82

Evagarden Double Last Foundation

Evagarden Superlast Lip Pencil 766

Evagarden Mat Rebel Lipstick 54

Evagarden Bronzer Powder 907

Evagarden Blush Smart 333

Evagarden Extreme Loose Powder

 

Tips:

Bruk alltid Primer når du legger en festmakeup, eller annen makeup du ønsker skal sitte hele dagen.

En Primer vil også jevne huden, glatte ut linjer og porer, samt gi ett godt underlagt å legge makeup på. Jeg anbefaler Evagarden Lifting Base til ansiktet. Til øynene vil jeg anbefale Eye Primer 095. Dette er en helt fantastisk primer tilpasset bruk sammen med øyneskygger, den jevner og gir ette supergodt underlagt, slik at påføringen av skygge er lettere, samtidig som pigmentene i skyggen kommer bedre frem og sitter som ett skudd!

Koster. Det er viktig å bruke gode koster når man legge makup, dette gjør at påføringen blir enklere og mer persis. Jeg har brukt Brush Oval 16, Brush Cat’s Tounge 7 og Brush Drop 20 til å legge skyggene med. Å Brush Foundation 24 til påføring av foundation og Brush 32 til sol- og løspudder.

 

Slik går du frem:

Vi begynner med skyggen, å skal følge kortet som hører til Smokeye Palette.

 

Start med å legge foundation og Eye Primer på øyelokket og helt opp til brynet. Ikke legg under øyet, da det alltid er fare for at skyggene kan drysse litt mens man påfører. Så makeup under øyet legger vi først når vi er helt ferdig over!

  1. Legg den rosa skyggen som en liten trekant helt innerst på øyet, som vist på kortet.

  2. Nå legger vi den kobber fargede skyggen. Denne legges smalt helt innerst ved øyet, å videre utover helt til endene av øyet, vi legger skyggen “oppover” slik at denne kobberfargen ligger på hele lokket, fra vippene og opp til global-linjen. Blend sammen den rosa og kobberfargen, slik at de sklir inn i hverandre, vi vil ikke ha noen harde linjer!

  3. Nå skal den mørke brune påføres. Denne legges fra midten av øyet, og i en oval ut- og oppover, som vist på bildet. Denne drar vi også ned langs vippene nede, som en eyeliner. Dus godt, og blend fargene sammen.

  4. Highlight. Legg den lyse skyggen oppe, rett under brynene, for å åpne øyet og fremheve brynet. Denne kan også legges i øyekroken for ett mer åpent blikk.

  5. Eyeliner. Legg eyeliner langsvipperoten. For mer dramatisk uttrykk, legg også på våtkanten.

  6. Mascara. Legg mascara, gjerne to lag for ett mer dramatisk blikk.

  7. Fyll inn brynene.

 

Nå når vi ha lagt skyggene kan vi legge resten av makeupen. Legg foundation i hele ansiktet, husk å duse ut på både halsen og litt på ørene. Det er ikke fint med skiller!

 

Legg Solpudder. Solpudder bruker vi for å få glød og dybde i ansiktet. Legg i toppen av pannen, litt ned i tinningen, rett under kinnbeina, og litt under haken.

Etterfølges av rouge i kinnene, for å friske opp.

 

Så er det leppestift. Start med å legge lipliner. Denne legger du enten langs leppekontouren, for å ramme inn leppene. Eller du kan velge å legge den over hele leppen, dette vil gi instens farge og hold til leppestiften.

Avslutt med Extreme Loose Powder, for å sette sminken og gi en lett matt finish.

 
Her er ett før og etterbilde av modellen!Relaterte innlegg: