i Produkter og tips den 28. oktober 2015 .

Idag kom invitajonen til årets julebord med jobb. Julebordene med min jobb er alltid minnerike, for å si det mildt.. Jeg tenker kjappt tilbake på fjorårets fest, å ler godt for meg selv. Det er rart hvordan de strammeste stivpinnene som alltid er så samlet, alltid er de som går helt bananas på julebord. Akkurat som de holder inne all krutten hele året, å på julebord-kvelden settes fyr på lunta å rakkenten går av..

Tankene min hopper videre til hva jeg skal ha på meg. Jeg har en superfin ny sort kjole hengene i skapet. Men den er ganske kort, å de leggene mine.. De er ikke klare for å se dagen lys, jeg har liksom pakket de vekk, å hadde egentlig ikke tenkt å ta de frem før neste sommer. Men den kjolen er jo så fin.. Jeg bestemmer meg for å gå for kjolen, men da MÅ jeg begynne å preppe leggene mine med en gang, å tar gjerne i mot noen gode tips!

 

Miss Perfect.

 

Råd fra eksperten:

Tørre legger, å tørr hud generelt er jo ett problem mange har nå for tiden, da er det ikke allitd like gøy å vise seg frem i finstasen. Nå er det jo snart julebordsesong, å det kan være lurt å begynne kroppspleien allerede nå, slik at man får bygget opp fuktigheten i huden skikkelig.
Kroppspleie er en smal sak, å det er heldigvis ikke mye som skal til for å gjøre tørre og kjipe legger festklare, det du trenger er peeling og fukt!

Her skal jeg anbefale tre kjempegode kroppsprodukter, du bruker de alene eller sammen:

emerginC Scientific Organics Ginger-Lime Sugar Scrub.
Dette produktet har jeg skrevet om mange ganger nå, å det er rett å slett fordi det er helt fantastisk! Dette er en sukkeskrubb som peeler supergodt, samtidig som den er rik på deilige og næringsrike oljer som pleier og gir fuktighet til huden. Dette er ett skikkelig luksus produkt som etterlater huden myk som silke!
Bruk: 1-2 ganger per uke, å gjerne samme dag som du skal ut på vift! Fukt huden, påfør en liten mengde med skrubb, og jobb den godt inn i huden.

emerginC Scientific Organics Coconut-Argan Body Oil.
Deilig kroppsolje for tørr hud. Denne oljen kan man enten smøre seg inn i etter man har dusjet, på fuktig hud, å la trekke inn, eller rett på tørr hud. Dette er en olje som gir masse fukt til huden, og gjør den myk og smidig.
Bruk: Gjerne daglig ved tørr hud. Brukes enten alene eller før body lotion som en booster.

emerginC Scientific Organics Grape stem cell, White tea + Seaweed Body Butter.
Fantastisk rik og god body butter, som gir masse fukt og næring til huden, men likevell trekker raskt inn. Kremen er pleiende, beroligende og virker forbedrende på hudens struktur og tone.
Bruk: Daglig, gjerne sammen med emerginC Scientific Organics Coconut-Argan Body Oil ved svært tørr hud.

Så før julebordet kan jeg absolutt anbefal en skikkelig kroppskur, med skrubb,
olje og krem, for perfekte, myke og freshe legger, som du ikke trenger å være flau for å vise frem!

Å tilslutt; ett lite tips!
Ved å blande litt flytende highligter i bodylotion'en kvelden man skal ut, får du en skikkelig fin glød til huden, som vil reflektere lyset lett og gi inntrykk av glatt og frisk hud! Jeg anbefaler Evagarden Pearly Emulsion