i Produkter og tips den 19. oktober 2015 .

Nå som høsten har slått til for fult, er det en ting som plager meg skikkelig. Det er kaldt ute, men ikke kaldt nok til at man kan ha på hansker. Det resulterer i ett par skikkelig tørre, gustne hender hos meg. Jeg har prøvd litt forskjellig når det kommer til håndkrem, men jeg har ennå ikke klart å finne den ene ene, som bare redder dagen, å jeg har derfor ikke klart å holde meg trofast til noen av de. Derfor ønsker jeg meg tips på en håndkrem som er skikkelig god, å som vil redde hendene mine nå i høst.

Miss Perfect.

 

Råd fra eksperten:

Det mange som sliter med akkurat det samme problemet som deg nå for tiden, Miss Perfect. Det kalde klimaet ute, kombinert med den varme klimaet inne er tøft for huden, å det er derfor utrolig viktig å pleie og beskytte huden nå. De fleste av oss er flinke med huden i ansiktet, å ville ikke funnet på å gå ut uten fuktighetskrem på, men huden på hendene er fort gjort å glemme, å det er også derfor det ofte er den vi sliter mest med på denne tiden av året. 
Heldigvis er dette er svært enkelt område å behandle, å det er ikke mye som skal til for å gjøre underverker.

Her kommer to produkttips for kjapp pleie av hendene:

  1. emerginC Scinetific Organics Ginger-Lime Sugar Scrub 
    Dette er en supergod skukkerskrubb som peeler huden godt, samtidig som den er svært pleiende. Inneholder gode mykgjørende og pleiende ingredienser som Sheasmør, Kokosolje, søt mandelolje og vitamin
  2. emerginC Hand Relif Cream
    Deilig, rik håndkrem som trekker raskt inn i huden, med pleinede, fuktighetsgivende og styrkende ingredienser som  Calendula, søt mandelolje, ginko biloba og vitamin E.  Dette er en håndkrem som på lik linje med alle de andre produktene til emerginC er helt fri for parabener, parfyme og fargestoffer. Der alle ingredinesene er "snille", pleiende og legende, denne kremen passer derfor også god sprukken hud, og hud med eksem. 


Bruk peelingen 1-2 ganger hver uke. Jobb godt med skrubben, da dette er en skukker skrubb vil den etterhvert som man jobber smelte, og trekke inn i huden sammen med alle de deilige oljene, skyll av å avslutt med håndkrem!
Ellers er det viktig at man alltid bruker håndkrem en liten stund før man skal ut i kulden, før man legger seg, å ellers etter behov.

Så enkelt får du garantert myke, smidige hender, som tåler det kalde høstværet!