i Produkter og tips den 13. juli 2015 .

“Si meg, hvordan får du huden din til å se så jevn og fin ut” jeg kikker på venninnen min,
“Foundation så klartl” svarer hun.
Foundation, tenker jeg. Ja, jeg  kunne jo huske jeg hadde brukt noe sånn noen år tilbake i tid, da kallte vi det brunkrem. Å jeg kan godt huske den tykke, tunge kremen, som liksom kvalte huden min, og gav en finish som minnet mest om glasert dougnut.. Og pudderet, det fikk meg  til å se like tørr ut som en porselens-dukke som sang på siste verset. Kunne det virkelig være dette hun snakket om?! Hun så jo super fresh ut, å det så jo naturlig ut, hadde jeg ikke vist hvordan hun så ut uten sminke hadde jeg nok aldri gjettet at hun hadde på seg noe som helst..

Så jeg lurer på, hva er det venninnen min bruker, å hva passer for meg?

Miss Perfect.Ekspertens råd:

Det har heldigvis skjedd mye med foundation de siste årene, Miss Perfect.
Å nå kan du enkelt finne det produktet som gir deg den perfekte, jevne, plettfrie huden. Med fin glød, uten at man ser blank ut.

Når man skal velge foundation er det ett par ting man må tenke på; ønsket resultat i forhold til dekk. Ønsker man en foundation som skal matte ned huden, eller en som gir glød? Riktig farge. Å sist men ikke minst, din egen hudtype. Det er ikke alle foundations som passer til alle hudtyper, å for at man skal få ett pent resultat er dette noe man må ta høyde for.

Evagarden har en rekke forskjellige typer foundation, å her har jeg laget en liten oversikt, slik at det kanskje kan bli litt lettere å finne den typen som passer akkurat din hud!


Perfect Skin Foundation

Perfect Skin Foundation har konistensen og egenskapene til en luksuriøs hudkrem som nærer og mykgjør huden. Perfect Skin Foundation har god dekkevne, samtidig som den gir en lett, fin lysreflektering i huden. Dette er en foundation som er både vannfast og har spf 15.
Nyanser: 6
Dekkevne: medium/god
Hudtype: normal-tørr hud

 

Fix & Stay Foundation

FIX & STAY er en rik og fyldig foundation. Det er en foundation som dekker utrolig godt, og etterlater hunden fuktet og frisk, med en perfekt finish. FIX & STAY er vannfast, sverter ikke av og sitter perfekt fra morgen til kveld, i minimum 12 timer.
Nyanser: 4
Dekkevne: god
Hudtype: normal-tørr-voksen hud

 

Smoothing Effect Foundation

Smoothing effect foundation er en lett kremet kompakt forndation, med dekkevne ut i fra hvordan den påføres. Dette er en pleiende, fuktighetsgivende og mattende  foundation som føles lett på huden. Den er i tillegg vannfast og har spf 15.
Nyanser: 3
Dekkevne: lett-medium
Hudtype: alle


Bronzer Effect Foundation

For sommer-brun hud året rundt, bruk Bronzer effect foundation. En lett kremet, fuktighetsgivnede kompakt foundation, som etterlater huden naturlig, frisk og sommer-brun. Vannfast.
Nyanser: 3
Dekkevne: lett
Hudtype: alle


Double Last Foundation

For absolutt perfekt hud som varer hele dagen: Double Last Foundation. Dette er en  kremet og pleiende foundation, som gir rikt til huden uten å føles tung. Double last gir ekstremt god dekk, og skjuler alt som måtte være av ujevnheter i huden, samtidig som den gir en lett  lysrefleksjon som gir huden en gatt, jevn overflate med en fin glød, uten at man blir blank. Double last fondation sitter hele dagen og er vannfast.
Nyanser: 5
Dekkevne: god
Hudtype: normal-tørr hud


Highlight Foundation

Highlight foundation er en lett pleiende og fuktighetsgivende foundation med anti-aging og ekstreme lys-reflekterende egenskaper. Highlight foundation gir huden en fantastisk glød, virker jevnende og utglattende, å etterlater huden frisk og livlig.
Nyanser: 4
Dekkevne: medium-god
Hudtype: normal-tørr-voksen hud


Tips til Miss Perfect fra eksperten:

1. Start alltid med ren hud og en fuktighetskrem som passer til din hud, da vil påføringen bli enklere og resultatet penere.

2. Bruk primer! En primer jevner huden, minsker porer, og gjør at make-up sitter bedre og er lettere å påføre.

Evagarden har to forskjellige typer primer; CC primer, dette er en farget primer i 3 forskjellige toner, en lys, en mørk og en lilla for oliven farget hudtone. Denne har også en mattende effekt på huden. BB primer, dette er en BB krem og primer i ett. En farget make-up krem, med de samme effektene som en primer.

3. Påfør foundtion med foundation kost, eventuelt svamp. Når han påfører produket med kost, blir påføringen både enklere og jevnere. Man sparer dessuten produkt, og slipper masse søl. Evagardens Foundation Brush 24 er helt perfekt!

4. Avslutt med fixerings pudder, for å matte ned og sette make-upen. Evagarden´s Extreme Loose Powder er light-weight og transparant, og gir hold som sitter hele dagen.

Ellers er det alltid fint å avslutte med litt highlight, solpudder eller rouge.


Så nå Miss Perfect er det bare å velge den typen foundation du ønsker, å du kan være helt trygg på at du verken kommer til å se ut som en glasert dougnut eller en inntørket porselens-dukke!