i Produkter og tips den 27. juli 2015 .

Hele make-upen er lagt, nå er det bare det siste steget til perfeksjon; vippene. Jeg tar frem maskaraen jeg har liggende i skuffen, å begynner å legge på. Idag skal det blunkes med bambi-vipper til han kjekkasen i kassa på butikken, jeg smiler lurt for meg selv mens jeg koster i vei. Legger ned maskaraen, titter meg i speilet, å vifter med vippene. Men i alle dager?!  Det er ikke Bambi som titter tilbake i speilet, men fem loddne edderkopp bein.. Æsj heller, tenker jeg,  får håpe han i kassa på butikken har en stor lidenskap for krypdyr, ellers kommer jeg nok ikke til å smelte noen hjerter idag..

Miss Perfect.

 

Ekspertens råd:

Det du trenger, Miss Perfect, er nok en ny maksara. Det høres ut som den du har liggede er både gammel og dårlig. Derfor har jeg lyst å komme med noen tips til deg, fra det jeg mener er verdens beste maskaraer!
Evagarden har virkelig fått til dette med maskara, å de har noe for en hver, uansett ønsket resultat. Kvaliteten er prima, å de er utrolig gode å jobbe med. Dessuten holder de seg godt uten å tørke ut.

Her kommer en liten oversikt på de forskjellige typene maskara fra Evagarden, slik at du enkelt kan velge den som passer best for deg og det resultatet du ønsker;


Longer Lash Mascara

Longer Lash Mascara for perfekte, lange, bambi vipper! Bygger og separerer vippene fra rot til spiss. Med pleiende ingredienser for beskyttelse.   
Kost: medium, børste
Farge: 1


Incredible Mascara

Incredible mascara er en skikkelig best-seller!! Maskara for ekstrem volum fra første strøk! Den lille gummi kosten separerer og bygger vippene en og en, og etterlater ett fyldig og dramatisk resultat. Med pleiende ingredienser.
Kost: liten, gummi
Farge: 1


Exrteme Volume Mascara

Extreme Volume Mascara gir masse volum og god lengde til vippene. Den store kosten omfavner hver eneste vipp, og bygger fra rot til spiss. Har i tillegg ett høy innhold av pleiende ingredienser som beskytter vippene.
Kost: stor, børste
Farge: 1

 

Hyperbolic Mascara

Hyperbolic masacara er en lett og myk maskara som gir fin lengde og lett volum, med gummi kost som løfter vippene,  for den perfekte hverdags look. Med pleiende ingredienser.
Kost: medium, gummi
Farge: 1


Aquaproof Mascara

Sol, regn, snø, strand, svømmebasseng; Aquaproof mascara tåler alt! Perfekt vannfast maskara som sitter ekstremt godt uten å sverte av eller renne. Dette er en lett og god formel som gir mye lengde og en lett volum til vippene. Dette er også en perfekt maskara for alle som opplever at maskaraen fort severter av på huden! Med pleiende ingredienser som beskytter vippene, for å unngå slitasje. Fjernes enkelt med EVAGARDEN Biphasic make-up remover.
Kost: medium-stor, børste
Farge: 4


 

Tips:

1. Når man skal påføre maskara er det utrolig viktig at vippene er helt rene, å at det ikke sitter igjen rester fra gårsdagens make-up. Dette er helt avgjørende for ett jevnt resultat, samt at påføringen blir enklere.

2. Når maskaraen påføres pass på at det ikke er for mye produkt på kosten, begynn ved roten og jobb deg i “sikksakk” bevegelser ut mot spissen av vippene, da får du separert vippene godt og sørger samtidlig for at produktet legger seg jevnt. Ønsker du mer lengde/ volum, gjenta prossesen når vippene er tørket. Det er viktig at vippene får tørke mellom lagene for å unngå at det klumper seg.

3. Er du som Miss Perfect, å ønsker både ekstrem volum og ekstrem lengde, sikkelig flørte vipper, da anbefaler jeg å bruke to forskjellinge maskaraer sammen- Longer Lash Mascara og Incredible Mascara! Legg først ett eller to lag med Longer Lash Mascara, dette gir vippene en super lengde, og separarer perfekt. Avslutt med ett lag Incredible Mascara for den dramatiske volumen!

4. Fjern alltid maskara med make-up fjerner beregnet for øyen make-up. Evagraden Bi-phasic make-up remover er helt perfekt! Dette er en lett make-up fjerner, med olje, som gjør at den fjerner maskara ekstremt effektivt, også vannfast, som vi jo vet kan være ett mareritt  å få bort.

5. Plei vippene dine!! De aller fleste av oss bruker maskara daglig, da er det veldig lurt å bruke ett produkt om kvelden som tilfører vippene næring, for å opprettholde kvaliteten på vippene. Evagarden gel lash repair beauty collction er en nærende gele, som pleier, styrker og reparerer vippene.

 

Så da, Miss Perfect, er det bare å velge den typen som passer for deg, så kan du ut å vifte med vippene, og smelte hjerter hele dagen lang!