i Produkter og tips den 24. august 2015 .

Solen skinner og fuglene kvittrer, for en deilig morgen, sovet godt har jeg også. Jeg tulsler ut på badet, sier god morgen til speilet å støkker til. Hva i søren!? Dette ser ikke ut som ett ansikt som har sovet som en baby hele natten, øynene ser tunge og slitne ut. Det var jo noe dritt, jeg som følte meg så himla pigg idag.

Men det må jo finnes noe vindundrer-middel mot dette her? Eller?

Miss Perfect.


Ekspertens råd:

Sammen med alderen kommer det både rynker og linjer, huden blir tynnere og mister spensten. Spesielt huden rundt øynene.
Dette er ett problem vi alle kommer til å møte på ved ett eller annet tidspunkt.
Mange opplever i tillegg til rynker og linjer at huden blir tung og posetet under øynene. Dette kan være en stor plage da det gir ett trøtt og slitent utrykk.

Men du har helt rett, Miss Perfect,  det finnes ett vidunder-middel, Supreme Direct Eyelift fra Solutions Cosmeceuticals.
Dette er ett helt utrolig øyeserum. På bare 2 minutter strammer den opp huden, glatter ut linjer og rynker, samt virker sammentrekkende på poser under øynene!

Supreme Direct Eyelift serum er basert på den hvite Bentonite leiren, kjent for sine oppstammende og sammentrekkende egenskaper. Supreme Direct Eyelift er det man kaller ett “askepott” serum, det vil si at den har en ekstrem effekt, men den er kun midlertidig, 8-10 timer. Solutions Cosmeceuticals har også øye kremer, der den ene- Wrinkle stop eye, er en anti-aging øyekrem som jobber på lang sikt, perfekt å bruke sammen med serumet!

Slik påfører du Supreme Direct Eyelift serum:

1. Start alltid med ren, tørr hud.

2. Ta en liten dråpe serum på fingeren å klapp det på huden under øynene.

3. Klapp ett par ganger fem å tilbake.

4. Nå skal serumet tørke i 2 min! Da er det viktig at man holder seg helt i ro! Ikke smil, snakk, eller lag andre mimikker i ansiktet. Dette er helt avgjørende for at man skal få ett godt resultat, da leiren i serumet må få tørke, å satt seg.

5. Etter to min er du fix ferdig, med unge, opplagte øyne!

 

Ekstra tips:

1. Supreme Direct Eyelift kan selvfølgelig brukes hvor som helst i ansiktet, påføringen skjer på samme måte som under øynene. Det skal dog sies at effekten ofte ikke holder like godt som under øynene, da mimikk-musklaturen feks. i pannen er mye sterkere enn under øynene.

2. Bruk Soulutions Wrinkle Stop Eye sammen med serumet, eller når du ikke bruker serum. Feks. morgen og kveld, eller kun kveld de dagene du bruker serum. Da får du en mer komplett behandlig, ved at serumet gir den umiddelbare oppstrammingen, og kremen jobber på å forbedre problemet innenfra og på ett mer langsiktig plan!


Så da kan du se like fresh ut som du føler deg, Miss Perfect!