i Produkter og tips den 28. september 2015 .

Jeg er på ukjent grunn, alle de små rakker’ene som hyler og skriker, klarter og piler rundt, de er jo som maur.. Jeg er i barnehagen for å hente min lille niese.
“Hvor mange år er duu?”
“Oi, du er gammel” svarte den lille jenta da jeg svarte henne. Selvom jeg bare lo, å ikke ble fornærmet i det hele tatt (bare litt), å i grunn ikke ser på meg selv som gammel, måtte jeg jo innrømme at det synes at jeg ikke er 20 lengre.. Gløden har avtatt, linjene under øynene er synlige, å selvom jeg ser på meg selv som en relativt glad og fornøyd person, kunne den sinna-rynken mellom øynebrynene gi utrykk for det motsatte. Det er kanskje på tide å begynne å tenke litt på sånn anti-aging tenkte jeg med meg selv da vi svingte ut fra barnehagen. Men hva skal jeg bruke, å hva passer for min hud og min alder?

XO Miss Perfect.

Ekspertens råd:

Det synes jeg du skal, Miss Perfect. Anti-aging er noe man egentlig kan begynne sånn smått på allerede i siste del av 20-årene, da de første aldringstegnene vises på hudens overflate allerede fra 25 års alderen i form av fine linjer og mer markerte mimikklinjer. Det er også etter fylte 25 år at huden mister 1% elastin per år.
Elastin er en av byggesteinene i huden, og dette sammen med kollagen er de byggestoffene i huden som gir elastisitet og spenst. Ettersom man mister elastin, og kollagen produksjonen dabber av for hvert år som går, samt at blodtilførselen i huden svekkes, vil huden bli slappere, tynnere, miste glød og fuktighet. Samtidig som synligheten av rynker og linjer blir større og større.
Men det finnes råd! Å nummer 1 er å begynne med anti-aging tidlig! Det er enklere å forebygge aldrende hud enn å reversere det. Når det er sagt finnes det utrolig mange gode produkter som vil gjøre underverker for hud som allerede er godt i gang i aldringsprosessen.

Her vil jeg sette opp en hudpleierutine for 25-30 år, 30-45 år, 45- oppover.

25-30 år.

Det er i denne aldersgruppen aldringen i huden starter. Her finner man typisk at fine linjer og mimikklinjer begynner og bli mer synlige. Begynn å pleie huden din ved å tilføre tilstrekkelig med fuktighet, men også med stimulerende produkter, som virker forebyggende.

Rens: emerginC Multi-Fruit Cleanser (eller annen rens tilpasset din hud).
Toner: emerginC Peach Toner (alle hudtyper).
Serum: emerginC Multi-VItamin + Retinol serum (alle hudtyper).
Krem: emerginC Hyper-Vitalizer Cream.
Øyekrem: emerginC Hyper-Vitalizer Eye Cream.
Maske: emerginC Vitality Mask.


 

30-45 år.

I denne perioden er både linjer og rynker ett faktum. Huden begynner også å miste en del av spensten, å mange merker at fuktighetsnivået i huden begynner å synke. Plei huden med aktive produkter, som både jobber forebyggende, men som også vil hjelpe å reversere aldringstegn.

 

Rens: emerginC Multi-Fruit Clanser ( eller annen rens tilpasset din hud)

Toner: emerginC Peach Toner (eller annen toner tilpasset din hud)

Serum: emerginC Swift Lift Peptide Serum (alle hudtyper), eller emerginC Crease Ease Gel (antiaging, “botox” serum)

Krem: emerginC Protocell Cream.

Øyekrem: emerginC Protocell Eye Cream.

Maske: emerginC Vitamin C + Retinol Mask.

Peel: emerginC Scientifice Organics At-home facial peel + clarifying kit.

45+ år.

Fra 45 år og oppover, vil man se at huden i tillegg til linjer og rynker vil få mindre og mindre spenst, huden vil bli slappere og miste fylden, å gjerne få partier som henger litt. Det er også mindre fukt i huden, å man kan gjerne føles tørr og gusten. Mange opplever i tillegg at huden bli med følsom, og virker tynnere. Dette kan også føre til at huden lettere blir brent i solen, og at hudens evne til å lege seg selv blir dårligere. Når man behandler voksen hud er det utrolig viktig at man tilfører huden godt med næring, i tilllegg til anti-aging. Dette er for å styrke huden, og for at fuktighetsbalansen skal bli bedre. Det anbefales også å bruke fruktsyre peel 1 gang i uken, dette vil øke sirkulasjonen, som jo dabber av med årene, kvikke opp huden, å gjøre at de produktenen man påfører tas opp på best mulig måte. En peeling med fruktsyre vil også fjerne døde hudceller, og gi huden glød.

 

Rens: emerginC Multi-Fruit Cleanser eller Aromatic Cream Tea Cleanser.

Toner: emerginC Peach Toner eller Lavelder Toner.

Serum: emerginC Swift Lift Peptide Serum (alle hudtyper), eller emerginC Crease Ease Gel (antiaging, “botox” serum)

Fukt/næring: emerginC Hydra-Repair intensive tropical infusion capsules.

Krem: emerginC Protocell Cream.

Øyekrem: emerginC Protocell Eye Cream.

Maske: emerginC Vitamin C + Retinol Mask

Peel:emerginC Scientifice Organics At-home facial peel + clarifying kit.