den 01. juli 2015 .

Vi får mange spørsmål om ingrediensene emerginC bruker i sine produkter. Her har vi laget en oversikt A-Å over alle ingrediensene og deres unike egenskaper.

Akasie

Akasie er ett naturlig gummi ekstrakt som finnes i akasie treet. Det brukes til å roe ned og lindre hud irritasjoner. .

Alfalfa Ekstrakt

Alfalfa ekstrakt er også kjent som medicago sativa. Alfalfa er en av de eldste dyrkede plantene, og ble brukt gjennom århundre som mat for både dyr og mennesker. Alfalfa inneholder betakaroten, vitamin C og E, og er også en av de beste naturlige kildene til vitamin K. I hudpleie produkter brukes alfalfa for å dempe rødhet i huden, og for å forbedre hudtone og tekstur.

Alge ekstrakt

Utvunnet fra marine alger, er alge ekstrakt brukt for å normailisere hudens fuktighets nivå, og for å forbedre elastisiteten i epidermis. Den brukes også for å tilføre oligo-elementer og gi fukt til hudoverflaten, samtidig som den gir en beskyttende barriere.

Alginic syre

Alginic syre er utvunnet fra laminaria, en familie av brunt sjøgress. Alginic syre er naturlig rik på kalsium, kalium, jod, mannitol, og fett, protein og karbohydrater. Dette hjelper med å fukte, rengjøre, og gjenopprette mineraler i huden.

Allantoin

Allantoin er en beroligende forbindelse mellom aloe vera og comfrey. Allantoin reparerer skadet hud og stimulerer til sunn vekst av vev.

Aloe Vera

Aloe vera er ett “førstehjelp´s plante” som er brukt innenfor medisin i århundre. Den har evnen til å roe ned irritasjoner, samtidig som den leger, gjenoppretter fukt og stimulerer cellevekst.

Alpha Lipoic syre

Alpha lipoic syre er også kjent som thioctic syre. Den kjennes også som “master” eller “universal” antioksidantet fordi det er ett av de få kjente antioksidantene som er både fett- og vannoppløslig, som gjør at den jobber både på innsiden og utsiden av cellen. Alpha lipoic syre hjelper også å resirkulere brukte vitaminer og antioksidanter, spesielt vitamen C,E og coenzymet Q10, som helper dem med å bekjempe frie radikaler.

Amcella Orelacela Grønn te

Amcella orelacela grønn te er en hurtig virkende ingrediens som glatter huden umiddelbart. Den hjlper til åpå å redusere muskel-sammentrekninger, og jobber mot mimikk-linjer i huden. Synligheten av rynker reduseres i dybde, og huden ser yngre og jevnerer ut, og har mer glød.

Ameliox®

Ameliox® er en kraftfull kombinasjon av carnos og melke tistel sammensettingen, silymarin,som hjelper mot oppbygningen av linjer og rynker. Ameliox® senker glykeringen i huden, som igjen hjelper på produksjonen av kollagen.

Amino Syrer

Amino syrer hjelper å bygger celler og reparere vev, de ses på som byggeklosser av protein. Amino syrer fra antistoffer bekjemper invadering av bakterier og virus, og hjelper kroppen og bygge RNA og DNA. Aprikoskjerne Olje Aprikoskjerne olje utvinnes fra kjernen i aprikosen. Oljen kaldpresses, og er rik på vitamen E, essensielle fettsyrer og vitamin A. I tillegg leverer aprikoskjerne olje antioksidanter til huden som hjelper å gjenopprette den naturlige fukten i huden. Den er perfekt for tørr sliten og aldrende hud.

Aprikos Frø

Aproikos frø inneholder naturlig mykgjørende elementer og vitamin C. Aprikos frø brukes for å lindre en mengde varierte hudtilstander.

Aprikos Frø Pulver

Aprikos frø pulver er fin-malte frø fra aprikos som brukes til å forsiktig peele huden. Små skrubbende partikler brukes til å fjerne døde hudceller uten og være for harde. Aprikos frø pulver etterlater huden myk og smidig.

Acquacell™

Acquacell™ er en avansert naturlig blanding av vannmelon-skall ekstrakt, linse ekstrakt, uskrelt eple og eple skall, som forbedrer hudtone og fuktigheten i huden. Det forbedrer i tillegg synligheten av fine linjer, rynker, flass og klarhet i huden.

Aquaxyl ™

Aquaxyl ™ er en futkighetsgivende og restrukturerende agent som kommer fra grønnsaks vekster. Det hjelper å øke fuktigheten i epidermis og ceramid syntese (ansvarlig for oppbevaring av vann. Aquaxyl ™ Forbedrer hudens overflate synlig ved å fjerne døde hudceller og å minske synligheten av fine linje og rynker.

Arbutin

Arbutin har en naturlig lysnende effekt og tilfører tyrosinase enzymet (enzymesom stimulerer melanin formasjonen). Det brukes i hudpleie produkter for å synlig forbedre hyper-pigmentering og for å jevne hudtonen.

Argan Olje

Argan olje utvinnes fra kjernen i argan tre som stammer fra Marokko. Argan olje er rikt på vitamin B, poly-umettede fettsyrer (inkludert linoleic syre og omega-6), naturlige tokoferoler og steroler. Argan olje hjelper å roe ned huden, bekjempe aldringsteng og bekjempe skader fra frie radikaler, samtidig som det former, styrker og fukter tørr hud. Argan olje brukes i hudpleie produkter for å forbedr tørr, utmattet og aldrende hud.

Argireline®

Argireline® er også kjent som en "Botox etterligner". Argireline® er en avansert, uten-nål, linje avslappende peptide, som synlig reduserer linjer og rynker. Den virker på reseptorer ansvarlig for muskel sammentrekninger, for å “roe ned” linje danning. Crease ease gel inneholder 15% Argireline® og crease ease emulsion inneholder 10% Argireline®.

Arnica

Arnica er ett tørketblomster ekstrakt som bekjemper tørr og dehydrert hud. Det forbedrer sirkulasjonen i huden samtidig som den jevner, og gir fukt og næring. Arnica har vært brukt i århundre for å lege sår og roe ned irritasjoner.

Askobin Syre

Askobin syer er en vann-oppløselig for av vitamin C og antioksidant. Det hjelper å reparerer og forebygge skade fra frie radikaler og solskade i huden.

Ascorbyl Palmitate

Ascorbyl palmitate er en fett-oppløselig form av vitamin C. Siden ascorbyl palmitate er ett lipid (fett) oppløselig form for vitamin C, kan det lagres i hudcellene til kroppen trenger det. Ascorbyl palmitate hjelper å regenerere vitamin E`s kamp mort frie radikaler, og hjelper på produksjonen av kollagen, som har anti-aging effekter i huden.

Astaxanthin

Astaxanthin er ett kraftfullt antioksidant utvunnet fra alger. Det er klinisk bevist å være 550 ganger sterkere enn vitamin E, 75 ganger sterkere enn coenzymet Q10, og 6000 ganger mer effektivt enn vitamin C. Det jobber aktivt for å redusere fine linjer, rynker og aldrings flekker i huden. I tillegg reduserer astaxanthin hovenhet, betennelser og pigmentering.

Avokado Olje

Avokado olje er ett ekstrakt som hentes fra steinen i avokadoen. Avokado olje er rik på vitamin, B, C, D og E. Det fukter huden naturlig fordi den molekulære strukturen i avokado ligner hundens egen sebum. Avokado olje hjelper å forbedre hudens elastisitet; derfor er det perfekt for voksen, tørrog dehydrerte hudtyper.

Appelsin Olje (søt appelsin)

Appelsin olje fra søt appelsin er en kaldpresset olje fra appelsin frukten og skallet. Den er rik på vitamin C og gir huden mange anti-oksidant fordeler, fukter og gir huden næring.

Appelsin Ekstrakt

Appelsin ekstrakt uvinnes fra skallet på appelsinen. Det virker rensende, avgiftende og beroligende på huden.

Appelsin Olje

Appelsin olje er en fantastisk mykgjører, som hjelper å roe ned og gi fuktighet til huden.

Agurk ekstrakt

Agurk ekstrakt binder fuktighet i huden, roer ned, og reduserer rødhet i irritert og sensitiv hud.

Balsam Mint

Balsam mint utvinnes fra bladene og blomstene fra balm mint planten. Balm mint er naturlig beroligende, anti-bakteriell og beroligende for huden. Det er perfekt for alt fra utsatt hud, til utselett og andre hud irritasjoner.

Balsam Peru

Balsam Peru er ett flytende ekstrakt fra baren på balsam treet. Det er naturlig antibaktrielt og hjelper huden fungere normalt. Balsam peru forbedrer hud problemer, minsker overskudd’s olje og akne-utbrudd.

Bivoks

Bivoks hentes ut fra bikuben, og brukes i hudpleie produkter som emulgator, men også som en mykgjører. Bivoks hjelper å holde huden fuktig, myk og frisk.

Bentonitt Leire

Bentonitt leire også kjente som montmorillonite. Bentonitt leire er en av de mest legende leirene som finnes med over 70 mineraler. Den er naturlig antiseptisk, som gjør at den hjelper å fjerne overskudds olje, toksiner, og urenheter fra huden. Blåbær Ekstrakt Blåbær ekstrakt er en naturlig peel’ende fruktsyre, som fjerner døde hudceller fra epidermis (det øverste laget i huden). Det hjelper å løse opp båndene som holder døde hudceller sammen, som resulterer i en dyp eksfoliering. Blåbær ekstrakt virker også naturlig avgiftende og rensende på huden.

Bisabolol

Bisabolol er ett stoff som hentes fra kamille blomsten. Det er legende, beroligende og mykgjørende på huden.

Solbær Ekstrak (olje)

Solbær ekstrakt er en rik gamma-linolen syre som hjelper huden å holde på elastisiteten, og brukes i produkter som forebygger og forbedrer fine linjer og rynker, samt for å forbedre hudtonen.

Bjørnebær Ekstrakt

Bjørnebær ekstrakt er naturlig rikt på antioksidanter, og stimulerer på produksjonen av kollagen og elastin ved å redusere MMP’er, som er enzymer som bryter ned kollagen og elastin i huden.

Boerhavia Diffusa Rot Ekstrakt

Boerhavia diffusa rot ekstrakt roer ned irritert og sensetiv hud. Den passer også perfekt etter soling og barbering.

Borage Frø Olje

Borage frø olje hentes ut fra borage planten. Den er rik på gamma-linolen syre, en essensiell fettsyre. Borage frø olje brukes som en fuktighetsgiver, balsam og den hjelper også å foryngre huden.

Brazil Nøtt Olje

Brazil nøtt olje hentes ut fra nøtten på brazil nøtt-treet. Den er rik på olje syrer, vitamin E og selen. I hudpleie produkter brukes den for å gi fukt til huden.

Brightening Kompleks

Vårt brightening kompleks (lysnende kompleks) er en proprietær blanding av ginseng og gynostemma kompleks. Brightening kompleks hjelper å redusere pigment-flekker og andre pigmenterings problemer.

Calendula

Calendula er ett naturlig ekstrakt fra marigold blomsten. Den er rik på anti-oksidanter og har fantastiske beroligende egenskaper. Calendula brukes mye i hudpleie produkter for å roe ned sensitiv og irritert hud.

Carrageenan Ekstrakt

Carrageenan ekstrakt er ett polysakkarid ekstrakt fra rødt sjøgress, og det virker som en “binder” og emulgator. På huden virker det beroligende og fuktighetsgivende.

Carnosine

Carnosine en sammensetting av amino syrer, rike på anti-oksidanter og beroligende på huden. Det hjelper også på å forbedre collagen produksjonen og aldringstegn.

Centella asiatica

Centella asiatica hentes ut fra centella asiatica planten. Den har vært brukt i århundrer i Asiatisk praksis fordi det hjelper å stimulerer kollagen produksjonen, stryker kapillærer, forbedrer spenst og elastisitet, styrker huden og lysner pigmentering under øynene.

Ceramider

Ceramider hjelper å opprettholde fuktighets nivået i epidermis. Det er en vanlig ingrediens i hudpleie produkter, som brukes for å bekjempe tørr og dehydrert hud.

Chronocylin®

Chronocylin® er ett chronopeptid som etterligner aktiviseringen ved sol eksponering, i circadian genene, en 24 timer’s indre klokke for cellulære reprasjoner og fornyelser, og bio-transformeringen av vitamin D. I hudpleie produkter brukes Chronocylin for å forbedre fine linjer, rynker og hudens elastisitet.

Coenzym Q10

Coenzym Q10 er ett super anti-oksidant som er essensiell for cellulær energi. Coenzym Q10 fungerer som en “tenner” i all cellulær aktivitet, og har også naturlig beroligende effekt. Det hjelper å beskytte huden mot sol skade og forbedrer synligheten av fine linjer og rynker.

Comfrey

Comfrey er en naturlig urt som virker beroligende på betennelser. Comfrey virker sammentrekkende og mykgjørende på huden.

Cupuacu Smør

Cupuacu smør hentes ut fra cupuacu frukt ekstrakt, som opprinnelig stammer fra Amazonas i sør Amerika. Cupuacu smør er rik på fettsyrer, vitamin B1, B2 og B3, flavanoider, samt ni anti-oksidanter (inkludertA og E) som hjelper å reparere og forbedre skadet hud.

Derm SRC™

Derm SRC™ er en blanding av bambus silika og ert’e ekstrakt som forbedrer kollagen, elastin og hyaluron syren i huden. Ert’e ekstraktet reduserer synligheten av fine linjer og rynker, samtidig har det en lett peelende effekt, slik at huden etterlates myk og glatt, med en jevnerer hudtone og tekstur.

Dipeptide-2

Dipeptide-2 består av aminosyrene valine og tryptohan. Dipeptide-2 virker som en balsamerende agent i huden.

Drue Frø Ekstrakt

Drue frø ekstrakt er en fantastisk anti-oksidant med proanthocyanidiner (polyphenoler) som hjelper huden å bekjempe skader fra sol og frie radikaler.

Drue Frø Olje

Drue frø olje er en vegetabilsk olje som har en sterk anti-oksidant, fuktighetsgivende og legende effekt på huden.

Echinacea

Echinacea er ett utre ekstrakt som brukes i naturlige preparater for dens beroligende effekt. Den er også naturlig antiseptisk og har en legende effekt på huden.

Eucalyptus

Plante ekstrakt med sterk antibakteriell, anti-virus effekt. Den virker også beroligende for huden.

Eple Ekstrakt

Eple ekstrakt er rikt på vitamin A, C og zink. Det hjelper å bekjempe aldrings tegn, beskytter og fukter huden. I tillegg inneholder eple ekstrakt naturlig svovel, som hjelper på akne.

Eple Frø Olje

Eple frø olje er kaldpresset olje fra eple frø. Det mykgjør, fukter og beskytter huden. I tillegg er eple frø olje lovprist for dens evne til å promotere fornyelse og forbedring av kollagen syntesen. Til slutt inneholder også eple frø oljen naturlig svovel, som brukes for å behandle akne, psoriasis og andre hud tilstander.

Engkarse Frø Ekstrakt

Engkarse før ekstrakt er ett næringsgivende ekstrakt, rikt på vitamin C som lysner og fukter huden.

Eplesyre

Eplesyre er en alpha hydroxy syre som hjelper å forbedre elastisiteten i huden og for å fjerne døde hudceller.

Fenikkel

Fenikkel er en naturlig antiseptisk og beroligende agent for huden.

Fiken Ekstrakt

Fiken ekstrakt er naturlig antibakteriell, beroligende og fuktighetsgivende for huden. Det brukes i hudpleie produkter for å hjelpe å roe ned huden og adressere akne utbrudd.

Fylle Kuler

Fyller kulene i våre produkter er avanserte kombinasjoner av acacia og hyaluron syre, dette er “fylle kuler” som utvider seg ved å dra vann til huden. De hjelper derfor til å gi fukt, og “plump’e” og fylle inn rynker.

Food Grade Sjøgress

Food grade sjøgress er rikt på mange vitaminer, blant annet; A1, B1, B2, B6, B12, C, E, K, pantotensyre, mineraler, folsyre og niacin. Food grade sjøgress er kjent for sine gode egenskaper på å forbedre cellulær metabolisme, re-balansere og re-mineralisere huden og aktivere sirkulasjonen.

Fransk Grønn Leire

Fransk grønn leier er også kjent som Ilite. Det er en fin leire type fra Europa som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler som, kalsium, magnesium, kobber, zink, aleminium, silika og fosfat. Denbrukes for å hjelpe huden å fjerne toksiner og døde hudceller.

Furu Bark Ekstrakt

Furu bark ekstrakt er ett potent, naturlig anti-oksidant.

Fersken Ekstrakt

Fersken ekstrakt virker rensende på huden. Det virker også mykgjørende og gir fuktighet.

Gingko biloba

Gingko biloba er en fantastisk antioksidant, kjent for sine anti-bakterielle, sopp-hemmende og strammende egenskaper.

Gulrot Frø Olje

Gulrot frø olje inneholder naturlig karonten og vitamin A. Gulrot frø olje hjelper å fukte huden og roe ned hud irritasjoner.

Ginseng og gynostemma kompleks

Vår ginseng og gynostemma er ett oksygen kompleks, kliniksk bevist å øke mikro sirkuleringen i huden, og dermed øke oksygen opptaket i kappilærene og næringsnivået i epidermis. Det hjelper også å fjerne toksiner og redusere hevelser.

Ginseng rot ekstrakt

Ginseng rot ekstrakt øker celle metabolismen og virker beroligende på huden.

Glycerin

Glycerin er ett naturlig humectant utvunnet fra vegetabile oljer, det hjelper huden å opprettholde fuktighet og motvirker tørr hud.

Glycine

Glycine er en aminosyre som øker kollagen produksjonen.

Glycosaminoglycans

Glycosaminoglycans finnes naturlig i kroppen, når det påføres på hudens overflate virker det styrkende på kollagenet.

Goji Bær Ekstrakt

Goji bær ekstrakt utvinnes fra goji planten som vokser naturlig i Tibet, Kina og Mongolia. Det er en av de rikeste kildene til vitaminer og andre næringsstoffer. Goji bær inneholder 18 forskjellig aminosyrer og vitaminer som B1, B2, B6, C og E, som også er potente anti-oksidanter.

Grapefrukt Ekstrakt (Olje)

Grapefrukt ekstrakt inneholder ascobin, sitrus og eple syre. Grapefrukt ekstrakt stimulerer lymfe systemet til å fjerne toksiner, å lysner og jevner huden.

Grønn Te

Grønn te inneholder polyfenoler, en klasse bioflavonoid med mange anti-oksidant egenskaper (omtrent 200 ganger mer effektivt anti-oksidant enn vitamin E) som hjelper huden å reparere skader fra frie radikaler, jevner og roe ned huden. Tanniner som finnes i grønn te har en sammetrekkende effekt på blodkar, og en oppstrammende effekt på huden.

Gynostemma Pentaphyllum Blad Ekstrakt

Gynostemma Pentaphyllum blad ekstrakt er ett søt te ekstrakt som gir beskyttelse for anti-oksidanter i cellene og undertrykker effekten av skader fra UV stråling.

Granateple Ekstrakt

Granateple inneholder tannin syre, kalium og vitamin B5, som beskytter celler fra frie radikaler. Det har 2-3 ganger så mye anti-oksidant som rød vin og grønn te, som gjør det til en super beskytter for hudcellene.

Gresskar Frø Olje

Gresskar frø olje er en meget næringsgivende og smørende olje, som er nyttig for alle hudtyper. Gresskar frø olje brukes i hudpleie for å hjelpe å bekjempe fine linje, sant tørr og fuktfattig hud.

Gjær

Gjær inneholder vitamin B som virker beroligende på huden.

Hemp Frø Olje

Hemp frø olje hjelper å redusere irritasjon i huden, forbedre fuktighets nivået og forhindre skader i vevet. Hemp frø olje hjelper også å beskytte huden mot risikoen fra UVA og UVB eksponering.

Hibiscus

Hibiscus ekstrakt hjelper å roe ned, jevne og forbedre mikro sirkuleringen i huden.

Humle

Humle er ett urte ekstrakt med antiseptiske egenskaper.

Hyaluron Syre

Hyaluron syre, også kjent som sodium hyaluronate. Hyaluron syre jobber ved å binde vannmolekyler opp til 1000 ganger dens egen vekt. Som resultat av dette hjelper det huden å synes mer elastisk og ungdomlig ved å redusere fine linjer og rynker.

Hydrolysert Silke

Hydrolysert silke er en aminosyre med lignende struktur som hudens egen naturlige fukt. Hydrolysert silke har fantastisk evne til å gi fukt til huden.

Hvete Germ

Hvete grem inneholder vitamin D og E. Det har en anti-agin og oppstrammende effekt på huden.

Hvete Germ Olje

Hvete grem olje er en naturlig olje som hjelper å reparere og beskytte huden, å i tillegg kjemper mot rynker. Det inneholder vitamin E, A og D, proteiner, lecithin og squalene.

Hvit Nesle

Hvit nesle hjelper å roe ned og gi næring til huden.

Hvit Te

Hvit te er ett naturlig anti-oksidant som gir beskyttelse mot UV-stråler i huden. Det har også en motvirkende effekt på nedbrytningen av kollagen og elastin, og virker derfor senkende på aldring prosessen.

Havre Kjerne

Havre kjerne er ett fin mal naturlig exfoliant som forsiktig fjerner døde hudceller. Havre kjerne hjelper dessuten å roe ned irritert hud.

Indisk Lotus

Indisk lotus er ett urte ekstrakt med sammentrekkende og beroligende egenskaper.

Inositol

Inositol, også kjent som vitamin B8, hjelper med oppbevaringen av fuktighet i huden.

Instalift™ Goji

Instalift™ Goji utvinnes fra Tibetanske goji bær. Instalift™ Goji er glycopeptider (protein og polysaccharide) som gir ett løftende nett for å forbygge hengende og slapp hud, samtidig som det gir en umiddelbar oppstramming. Det hjelper også huden med å bekjempe skader fra frie radikaler.

Ingefær olje

Ingefær olje utvinnes ved å kaldpresse ingefær. Ingefær olje gir fukt og stramme huden.

Jern

Jern hjelper å forbedre mikro-sirkulasjonen i huden. I tillegg er det essensielt i bio-syntesen for kollagen fordi det hjelper å transformere keratin proteiner til flytende kollagen.

Jasmine Olje

Jasmine olje utvinnes ved å kaldpresse jasmine blomsten. Den reduserer synligheten av fine linjer og rynker, samt at den virker beroligende og mykgjørende på huden.

Jojoba Frø Olje

Jojoba olje virker sammen med de naturlige lipidene i vår egen hud. Det hjelper å gjennopprette naturlig fuktighet, roer ned og beskytter huden.

Kamille

Kamille er ett botanisk ekstrakt som virker beroligende på rød og irritert hud.

Kaktus Ekstrakt

Kaktus ekstrakt er ett ekstrakt hentet fra kaktus planten. Det hjelper å roe ned og gi fukt til huden.

Kamfer

Kamfer hentes ut fra kamfer treet. kamfer har en naturlig kjølende, beroligende og legene effekt på huden.

Kombucha

Kombucha er en gjæret te, kjent for sine mange medisinske bruksområder. Gjæringen gir en kultur kjente som “scoby” som produserer en rekke organiske syrer, som blant annet glucol syre, melke syre, eddik syre,smør syre, eple syre og usnic syre. Det produseres også mange vitaminer i prossessen, vitamin B og C foreksempel, samt aminosyrer og enzymer. Kombucha har egenskaper som forbedring av fine linjer og rynker, redusere betennelser og å roe ned irritert hud.

Kukui Nøtt Olje

Kukui nøtt olje forbedrer hudtone og tekstur, hudens fuktighetsnivå, lipid konsentrasjon og hudens elastisitet.

Kjerringrokk

Kjerringrokk er sammentrekkende samtidig som den mykner, roer og styrker de kapillære veggene. Kjerringrokk inneholder mineralene magnesium, mangan og kalium, som er gode for cellulær aktivitet.

Kobber

Kobber er ett naturlig mineral som er essenielt i produksjonen av kollagen og elastin, fordi det stimulerer enzymer (spesifikt, lysil oxidase) for å hjelpe å bygge ny elastin og kollagen. I produksjonen av kollagen hjelper lysil oxidase med å binde kollagen molekyler til kollagen fibre. Kobber spiller også en nøkkelrolle i produksjonen av keratin i epidermis, og hjelper derfor å forbedre både hudtone og struktur.

Kolloidalt Svovel

Kollodialt svovel er finmalte svovel partikler, som regel i en gummi base. Det brukes mye i hudpleie produkter, blant annet for sine legende, beroligende og anti-bakterielle egenskaper.

Kløver

Kløver er ett plante “hormon” som hjelper å stimulere metabolisemen i cellene, celle spredning og kollagen syntesen. Det brukes mye i hudpleie produkter for anti-aging, og minsker fine linjer, rynker og forbedrer elastisiteten i huden.

Lavender

Lavender er en essensiell olje kjent for sine beroligende, anti-septiske og anti-mikrobielle egenskaper i huden.

Lavender Olje

Lavender olje har betydelige anti-septiske og antibakterielle egenskaper som hjelper huden å lege.

Lecithin

Lecithin er en essensiell fettsyre som beskytter og reparerer cellemembranen i huden.

Lakris

Lakris ekstrakt er en naturlig lysnede, sammentrekkende og legende urt.

Lime Olje

Lime olje utvinnes fra most lime skall. Det hjelper å øke sirkulasjonen og klarere overbelastet hud.

Liposomer

Liposomer er patenterte leveringssystemer orginalt designet is a patented delivery system originally designed for farmasøytisk bruk. Liposomer er ultra små bærere i hudpleie produkter som “fanger” fett- eller vannoppløselige ingredienser for å hjelper dem med å levere aktive ingredienser inn i huden på en mer effektiv måte.

Lutein

Lutein er ett plante-basert anti-oksidant som er blitt bevist å hjelpe å bekjempe UVB skade.

Macadamia Nøtt Olje

Macadamia nøtt olje hjelper å roe ned huden, gi fukt og jevne hudtone.

Melbær Ekstrakt

Melbær ekstrakt er en naturlig, stabilt, og ekstremt effektivt, plante basert “hud-lysner”. Det brukes i hudpleie produkter for å forbedre pigmentering og hudtone. I tillegg inneholder melbær anti-mikrobelle stoffer som leger huden.

Magnesium

Magnesium er essensiell i bio-syntesen for kollagen fordi det hjelper å produsere proteiner som senere transformeres til kollagen. Magnesium er også nødvendig for normal celle metabolisme fordi det spiller en nøkkelrolle i ATP produksjonen.

Magnesium Askobin Fossfat

Magnesium askobin fossfat er en stabil, vannoppløselig derivat av vitamin C. Det hjelper å forbedre hudtone og tekstur, og bekjemper i tillegg skader fra frie radikaler.

Magnolia

Magnolia blomster ekstrakt er kjent for sine beroligende egenskaper for huden.

Mallow

Mallow ekstrakt inneholder flavonoider som naturligroer ned og mykgjør huden.

Mangan

Mangan er essensiell i bio-syntesen for kollagen fordi den hjelper aktive nøkkel enzymer i formasjonen av kollagen.

Maritim Furu Tre Ekstrakt

Maritim furu tre ekstrakt er ett naturlig anti-oksidant som hjelper å reparere huden etterskade fra frie radikaler fra av sol og miljø. I tillegg hjelper det å minske synligheten av fine linje og rynker.

Matricaria (kamille)

Matricaria er en tysk kamille som hjelper å roe ned og mykgjør huden.

Matrixyl 3000™

Matrixyl 3000™ er laget av palmitoyl tetrapeptid-7 og palmitoyl oligopeptid. Dette mikro-kollagen pentapeptid fragmentet har vist seg å hjelpe å stimulere ny kollagen syntese, ved å oppføre seg som “beskjed giveren” som sier ifra at hudcellene må produsere ny kollagen (som med alderen minsker). Matrixyl 3000™ virker som “en sakte, gradvis kollagen injeksjon”, og reduserer derfor synligheten av fine linjer og rynker.

Mimosa Ekstrakt

Mimosa ekstrakt bekjemper bakterier og virker beroligende på huden.

Morus Nigra Rot

Morus nigra rot er ett plante ekstrakt som brukes som en naturlig lysnede agent i hudpleie produkter.

Myoxinol®

Matrixyl 3000™ uvinnes fra hibiscus. Det er ett peptid som hjelper å glatte ut utrykks linjer og redusere synligheten av rynker.

Myrra

Myrra er en legende urt .Den inneholder anti-aging egenskaper som hjelper å reparere skadet vev i huden. Myrra gir også fukt til huden, og virker jevnende.

Mandel melk

Mandel melk er ett naturlig ekstrakt som virker beroligende, fuktighetsgivende og mykgjørende på huden.

Mandelolje

Mandel olje inneholder vitamin A og andre fytokjemikalier. På huden virker det beroligende, mykgjørende og fuktighetsgivende.

Melke Syre

Melke syre er en alpha hydroxy syre uthentet fra blåbær. Det er en naturlig humectant for å peele døde hudceller fra hudens overflate, gi fukt, mykgjør og forbedre hudtone og tekstur. Melke syre utgjør større molekyler, som betyr mer langsom penetrering inn i huden, og dermed mindere irritasjon. Melke syre er ett perfekt peeling valg for de med sensitiv hud og de med mye pirmenteringer i huden.

Naturlig Frukt Syre

Naturlig frukt syre inkluderer alpha hydroxy syrer somm, melkesyre, eplesyre, vinsyre, sitrussyre og glycol syre. I lave konsentrasjoner virker de fuktighetsgivende, og i høye konsentrasjoner virker de som cellekohensjoner for å bryte bånd som holder døde hudceller sammen. Derfor både fjerner alpha hydroxy syrer døde hudceller, forbdrer hudtone og testuren i huden.

Niacinamide

Niacinamide er ett vitamin b3, når det påføres på hudens overflate. det hjelper å redusere synligheten av hyper-pigmentering, akne, rødhet, fine linjer og rynker.

Noni

Noni uvinnes fra noni frukten. Den hjelper å holde huden frisk ved å promotere den effektive funksjonen i celle membranen. Noni lar cellene ta til seg den næringen de trenger, samtidig som toksiner som står i veien for optimal celle funksjon, spyles ut.

Olivenolje

Oliven olje inneholder gamma linoleic syrer, de gir fukt, virker beroligende og leger huden.

Palmaria Palmata Extract

Palmaria palmata er ett ekstraktlaget av galactose og xylose. Det er kjent for sin kilde med anti-oksidanter og for å hjelpe å redusere synligheten av pigment forandringer.

Panthenol

Panthenol er ett pro-vitamin B som styrker og former huden.

Pepha®-Tight

Pepha®-Tight er naturlig oppstrammende på huden, og utvinnes fra maritime alger. Nårdet påføres huden gir det en umiddelbar oppstramming, samt at det virker styrkene på bindevevet i huden. Peppermynte Peppermynte er naturlig antiseptisk, beroligende og kjølende på huden.

Pisum Sativum (ert) Ekstrakt

Pisum Sativum (ert) ekstrakt styrker hudens evne til å naturlig bekjempe skader fra frie radikaler og miljøfarer. Det inneholder aminosyrer og proteiner som er essensielle for produksjonen av kollagen og elastin.

Pile Tre Bark

Pile tre bark ekstrakt har en beroligende og antimikrobell effekt på huden. Detinneholder naturlig salisyl syre som eksfolierer huden, og holder porene rene for rusk.

Rød Alge

Rød alge er en hydrofil (inneholder vann) sjø plante som er stappfull av phyto-næring. Siden den gir huden evnen til bedre vann lagring virker den utfyllende, løftende og formene på huden.

Rød Te

Rød te er en kraftfull anti-oksidant som hjelper huden å reparere skader påført av frie radikaler, den virker også beroligende på huden.

Retinol

Retinol er en av de mest effektive formene Vitamin A man kan bruke uten resept. Det har mindre molekyler som gjør at det leveres lettere og bedre inn i huden. Retinol kan gi lignende fordeler som Retinol syre (retin-A) men uten irritasjonen det gir huden, fordi Retinol jobber i ett lavere tempo enn Retin-A. Retinol øker cellefornyelsen, som kan hjelpe å jevne ut hudtone og tekstur, sant minske synligheten av fin linje og rynker.

Retinyl Palmitate

Retinyl Palmitate er en av de mildere formene av vitamin A derivater. Det hjelpe å øke cellefornyelsen, og å jevne hudtone og tekstur.

Rose

Rose ekstrakt virker naturlig beroligende og fuktighetsgivende for huden. Rose ekstrakt har i tillegg en sammentrekkende effekt på kappilærene og hjelper å redusere synligheten av fine linje og rynker.

Rose Hip (nype)

Rose hip ekstrakt er rikt på vitamin C. Den er kjent for sine fukt- og næringsgivende effekter på huden. I tillegg hjelper den å beskytte huden fra kappilære skader, samt at den virker formene og tonende på vevet i huden, og hjelper fuktighet å bli i proteinene i bindevevet. Rose hip er ekstremt effektivt for å forbedre photo-skade i huden, og for å bevare retinol syre (vitamin A) og fettsyrer, som hjelper huden å lage nytt hudvev, og forbeder den naturlige barriere funksjon.

Rosemarin

Rosemarin er en naturlig legende urt somhjelper å bekjempe skader fra frie radikaler.

Ryllik

Ryllik ekstrakt innholder rensende, tonende og legende egenskaper. Det er en beroligende agent som øker mikrosirkulasjonen til blod flyten til huden.

Safflower Olje

Safflower olje virker som en beskyttende barriere som forhindere vann å forlate huden. Den virker med huden for å mykgjøre, fukte, og for å jevne ut ru hud. Den virker også beroligende på noen hudproblemer.

Salvie

Salvie er ett botanisk ekstrakt kjempe for sin legende, antseptiske og anti-aging egenskaper.

Salicyl syre

Salicyl syre er en beta hydroxy syre som fjerne døde hudceller, virker mykgjørende på huden og reduserer sorte prikker og akne-utbrudd. Den forbedrer også hudtone og tekstur, og reduserer synligheten av fine linje og rynker.

Sea Buckthorn Ekstrakt

Sea buckthorn ekstrakt inneholder en stor variasjon av høy-konsentrerte, aktive ingredienser. I noen land brukes den for å lege sår. Sea buckthorn ekstrakt inneholder vitamin C, flavoider (med anti-oksidant og anti-microbial fordeler), tocopherols (vitamin E), carotinoids (som brytes ned til vitamin A), og høye konsentrasjoner av lipider og talg som ligner hudens egne naturlige lipider. Det virker naturlig beroligende og fuktighetsgivende på huden.

Sea Starwort Olje

Sea starwort olje hjelper å roe ned irritert hud og redusere rødhet.

Sjøgress

Brunt sjøgress hjelper å promotere cellulær metabolisme,reparere UV skader i huden, re-mineralisere huden og øke fuktighets nivået. Sjøgress inneholder i tillegg gunstige mengder av jod, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Shea Smør

Shea smør virker beroligende og fuktighetsgivende på huden. Det er rikt på essensielle fettsyrer, vitamin A og E. Shea smør virker også legende og beskyttende på huden, og brukes i hudpleie for å behandle tørr hud, kviser, missfarging i huden, arr og rynker.

Silikon

Silikoner ett substans uthentes fra sillica (sand er ett sillica). I sine mange former kan silikon føles som silke på huden, formiddle emollienter, og være en vann-bindene agent. Silikon hjelper også å fylle inn rynker og linjer, og skaper en jevn og glatt overflate.

Silybum Marianum Frukt

Silybum Marianum Frukt er en melke tistel, en plante i asteraceae familien. Den brukes for å fukte og stramme opphuden.

Skin Tightener ST™

Skin Tightener ST™ er ett marine og plante utvunnet angen med filmdannende egenskaper. Det virker umiddelbart oppstrammende, gjør huden jevnere, samt gir en fin glød.

Sodium Askobin Fosfat (vitamin C)

Sodium askobin fosfat er en av de mest stabile, bio-tilgjenglige vitamin C som finnes i så høy konsentrasjon. Den konverterer naturlig til askobin syre når den påføres huden. (reagerer med ett naturlig enzym i huden som heter phosphatas). Sodium askobin fosfat er ett potent anti-oksidant som er en nøkkelfaktor i produksjonen av kollagen og elastin. Det kan også hjelpe å reversere og forbygge photo-skade , samt forbedre pigmenterings problemer. Som syre vil sodium askobin fosfat fjerne døde hudceller, forbedre hudtone og tekstur, i tillegg til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Sodium Hyaluronat

Sodium hyaluronat øker fuktighets innholdet i huden, som ett resultat av dette reduseres synligheten av fine linjer og rynker.

Sodium Laktat

Sodium laktat er saltet i melkesyre. Den har gode fuktighetsgivende og beroligende egenskaper for huden, helt uten irritasjon.

Sitron Syre

Sitron syre er en naturlig form for vitamin C og anti-oksidanter. Sitron syre forbedrer hudens elastisitet, øker mikro-sirkuleringen, og fjerner døde hudceller.

Soyabønne Ekstrakt

Soyabønne ekstrakt er en plante-uthentet mykgjører, rik på proteiner og vitamin A og E. Den gir godt med fukt og næring til huden, samt at den virker beroligende.

Spirulina

Spirulina er en “super-food” fulladet med fytokjemikalier, som gir huden næring, re-mineraliserer, gir energi og forbedrer hudens evne til å fungere.

Squalane

Squalane uvinnes fra oliven. Den hjelper å holde huden myk, føyelig, og hjelper huden å gjenopprette den naturlige fuktighetsbalansen.

Sukkerrør Ekstrakt

Sukkerrør ekstrakt er en alpha hydroxy syre (AHA) som hjelper å løsne cellulære bånd som holder døde hudceller sammen. Det gir en dyp eksfoliering, og etterlater huden klar og fin.

Sukker Maple Ekstrakt

Sukker maple ekstrakter sukker fra lønnetreet. Det virker som en alpha hydroxy syre som peeler, fukter, roer ned, og gir huden en bedre tone og tekstur.

Solsikke Frø Olje

Solsikke frø olje er en mykgjører som hjelper å gjenopprette fuktigheten i huden.

Sitron (sitron juice)

Sitron ekstrakt inneholder naturlig vitamin C. Det er ett godt hjelpemiddel for å forbedre pigmentering, og for å forbedre hudtone og tekstur.

Sitron Skall Ekstrakt

Lysner huden på en naturlig måte og hjelper å balansere pH nivået. Sitron skall ekstrakt virker også sammentrekkende og har gode anti-bakterielle egenskaper.

Stamceller fra Drue

Stamceller fra druer, også kjent som PhytoCellTec™ Solar Vitis, beskytter, opprettholder og øker aktiviteten i stamcellene i epidermis (som er hovedfaktoren for de vitale og regenererende egenskapene i huden). Stamceller fra drue hjelper huden å bekjempe photo-aldring og beskytter hudens stamceller mot UV stress.

Stamceller Fra Eple

Stamceller fra eple, PhytocellTec™ Malus Domestica, hjelper å beskytte, opprettholde og promotere aktiviteten i stamcellene i epidermis (som er hovedfaktoren i vitalitet og de regenererende egenskapende i huden). Stamceller fra eple hjelper å bekjempe aldringsteng i huden og reparere UV skader.

Sypress

Sypress olje har en raffinert effekt på oljete hudtyper. Det hjelper på tette porer og har en rensende og avgiftende effekt på huden.

Tea Tree

Tea tree er naturlig antibakteriell og antimikrobell. Det er også en fantastisk anti-oksidant som hjelper å booste produksjonen av kollagen. Tea Tree vil også hjelpe å redusere fine linjer og akne utbrudd.

Tetrahexyldecyl Ascorbat

Tetrahexyldecyl Ascorbat, eller “BV-OSC” vitamin C, er en bane brytende fettoppløslig vitamen C, med en høyst feffektiv evne til å bekjempe skader fra UV-stråling og frie radikaler, samt at den virker lysnede på huden. Tetrahexyldecyl Ascorbat er også en nøkkelfaktor i produksjonen av kollagen, som hjelper å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Titanium Dioxide

Titanium dioxide er ett effektivt, naturlig mineral som fungerer som sun block. Det gir huden en fysisk barriere mot solstråler.

Tocopherol (vitamin E)

Tocopherol er en effektiv, fettoppløselig anti-oksidant som hjelper å opprettholde integriteten i cellemembranen. Det er den mest effektive formen av vitamin E.

Tang Ekstrakt

Tang ekstrakt er sjøgress ekstrakt som gir fukt, mineraler og energi til huden, og forbedrer hudens funksjoner.

Unisteron Y-50™

Unisteron Y-50™ er ett ekstrakt fra vill søtpotet og soya. Det brukes i hudpleie produkter for å forbedre hudens elastisitet, gi fuktighet, opprettholde konsentrasjonen av fett, samt hjelpe på hudens tekstur.

Vitamin A

Vitamin A forbedrer celle fornyelsen, som kan hjelpe å jevne hudtone og tekstur. De mest vanlige formene av vitamin A i hudpleie produkter er retino, retinyl palmitate og retinol syre.

Vitamin B

Vitamin B hjelper å bevare og reparere hudtonen ved å forbedre RNA og DNA celle produksjonen. Det er perfekt å bruke ved kviser, tørr og eldrene hud.

Vitamin C

Vitamin C er ett potent anti-oksidant og en vital co-factor i produksjonen av kollagen og elastin, som kan hjelpe å reversere photo-skade i hude, samt forbedre pigmenterings problemer. Når den brukes som syre vil den også hjelpe på hudtone og tekstur, og forbedre synlighenten av fine linjer og rynker.

Vitamin E

Vitamin E er en effektiv fettoppløselig anti-oksidant som hjelper å opprettholde integriten i cellemembranen. Tocopherol er den mest effektive formen for vitamin E.

Vitamin F

Vitamin F er også kjent som fettsyrer. Det hjelper å styrke celleveggene og cellemembranen.

Vitamin H

Vitamin H er også kjent som biotin. Det virker forbedrene på tørr og flassene hud.

Valnøttskall

Valnøttskall er ett finmalt naturlig eksfoliant som forsiktig fjerner døde hudceller.

Vill Søtpotet Ekstrakt

Vill søtpotet ekstrakt utvinnes fra røttene på dioscorea villosa. Det hjelper å opprettholde ett ungdomlig utseende på solskadet og eldrene hud.

Vinsyre

Vin syre er en alpha hydroxy syre. Den hjelper å løse opp cellulære bånd som holder døde hudceller sammen. I tillegg hjelper vinsyre på elastisiteteni huden.

Whitonyl™

Whitonyl™ ekstrakt uvinnes fra palmaria palmata planten. Det hjelper å kontrollere produksjonen av melanin ved å senke mengen med melanin som produseres, og aktiviteten i enzymene som hjelper å lage det. Whitonyl™ brukes for å behandle mange pigment problemer i huden, grunnet dens evne til å forene hudtonen.

Xylose

Xylose er ett tre sukker med vann-bindene egenskaper.

Yerba Mate

Yerba mate er en naturlig stimulant. Den inneholder en høy konsentrasjon av polyphenoler, forbinnelser som virker som anti-oksidanter, som beskytter huden mot cellulær skade og miljøfarer. Yerba mate hjelper å redusere synligheten av fine linjer og rynker, og forbedrer fuktigheten i huden.

Zinc oxide

Zinc oxide er ett effektivt mineral som virker som en sun block, som gir huden ett fysisk filter mot solstråler. Det hjelper også å kontrollerer produksjonen av overskuddsfett i huden, og er fantastisk for å lege sår og akne.