i Nyheter den 02. februar 2016 .

Idag skal jeg fortelle dere om en kjempespennende nyhet;

Evagarden har endelig kommet med sine helt egne hudpleieprodukter!

Dette er en liten serie, å består av kun tre produkter- serum, øyekrem og dag/natt krem. Til gjengjeld er dette svært aktive produkter som jobber utrolig godt og gir en behagelig og luksuriøs følelse til huden.

 

Hudpleieserien Seacaviar fra Evagarden er basert på en helt unik alge, kalt nettopp Seacaviar. I dypet av uberørte vann, der naturen kommer til liv i sin reneste form, er Seacaviar født.
Seacaviar uthentes rundt den Japanske øya Okinawa, og er der godt kjent blant inbyggerene for sine ekstraordinære helse-og ernæringsmessige egentskaper.

Evagarden har i samarbeid med de mest avanserte forskningslaboratorier i verden klart å kombinere og lager den perfekte balansen mellom Seacaviar og risprotein, som sammen blir ett ekstrakt som styrker huden i de dypeste lagene i epidermis. Sammen med dette ekstraktet kombineres stamceller fra pære. Stamceller er kjent for sine svært gode anti-aging egenskaper. Dette er derfor en kraftig og aktiv anti-aging hudpleie serie, perfekt for deg som vil kombinere den luksuriøs følelsen med merkbare resultater!

 

Her kommer litt om de forskjellige produktene:

 

SEACAVIAR SERUM:

En konsentrasjon av algen Seacaviar og stamceller fra pære- den perfekte kombinasjonen av natur og vitenskap. Dette er ett serum med en deilig rik, kremet konsistens som trekker godt inn i huden og jobber i dybden. Serumet har en unik anti-aging effekt som både jevner og glatter ut huden, samtidig som den lysner hudens tone- for ett  friskt og ungt utseende.

 

 

SEACAVIAR FACE CREAM:

Anti-agning dag/natt krem med svært aktive, naturlige ingredienser. Dette er en anti-aging krem som jevner og glatter ut huden. Gir godt med fukt og gir en fin glød. Inneholder: Seacaviar, stamceller, hyaluronsyre, jojoba smør og shea butter.

 

SEACAVIAR EYE CREAM:

Anti-aging øyekrem med en luksuriøs og behangelig konsistens. Glatter ut på linjer og rynke, reduserer mørker ringer og poser under øynene. Denne kremen er satt sammen av en spesiell konsentrasjon av aktive ingredienser: Sea Caviar , stamceller, lupiner proteiner, medicago sativa, koffein og rødalge.

 

SEACAVIAR WEEKEND KIT:

Et praktisk kit som bringer trilogien av SEACAVIAR produktene sammen i ett parktisk helge-kit, genialt å ha med på reiser, eller som ett prøve kit for å teste alle produktene.
Seacaviar Weekend Kit inneholder:
- 3 endose SEACAVIAR FACE CREAM
- 3 endose SEACAVIAR EYE CREAM
- 3 endose SEACAVIAR SERUM

 
 
 
 
 
Så da dere er det bare å gleder seg til å teste denne fantastiske hudpleie serien, som ser like lekker ut som den føles!