i Produkter og tips den 23. desember 2015 .

Det er nå gått 3 uker siden jeg la ut det første innlegget om modellen vår som sliter med akne. Å her kommer en liten oppdatering med bilde og uttalelse fra modellen selv på hvordan huden hennes føles underveis i behandlingen.

 

Bildet er tatt 3 uker etter at behandlingen startet:

 

Modellen beskriver huden og behandlingen slik:

 

Først å fremst må jeg bare si at jeg er helt satt ut av disse produktene! Jeg har prøvd så mye forskjellig- uten resultat.. Disse produktene merket jeg jobbet i huden fra første gang jeg brukte dem,  jeg merket at det skjedde noe! De første dagene følte jeg at jeg ble litt stram i huden, i tillegg synes jeg at jeg fikk ett skikkelig utbrudd, der alle kvisene “kom ut”. Men så etter en ukes tid begynte huden å roe seg, jeg merket at jeg ikke følte meg så tørr og stram lengre. Utbruddene begynte også å dabbe av, men jeg merker fortsatt at det kan komme noen kviser, men at de store byllene jeg har hatt, de som er skikkelig betente, de begynner å forsvinne. Det er helt utrolig deilig, for de er så vonde!! På de små kvisene bruker jeg bare den Blemish Control å den hjelper kjempegodt, å tørker ut kvisene på kort tid!

 

Eksperten forklarer:

 

Dette er kjempe gøy å høre!

Det er helt vanlig at man blir “verre” i huden de første ukene etter at man begynner med nye produkter, spesielt når det er snakk om denne typen produker som er dyprensende. Det ligger alltid en del kviser og urenheter “nede i huden” som ville kommet ut naturlig etter noen uker, nå får vi bare fortgang i det, slik at vi får ut det som ligger raskere og dermed kan begynne prosessen med å balansere og rense huden. Ut-rensingen tar vanligvis 2-4 uker.


Nå skal det bli skikkelig spenene å følge med videre, å se hvordan huden forbedrer seg!
 

Produktene modellen bruker finner du her:

Deglazing Cleanser
​Deglazing Toner
Complexion Control
Active Hydrating Complex
​Mulit-vitamin +Retinol Serum
Deglazing Mask
Blemish Control