i Produkter og tips den 23. desember 2015 .

Tenk, allerede i morgen er det julaften- den koseligste dagen i hele året! Jeg er ett skikkelig jule-menneske, å kan i grunn ikke få nok av alle de koselige tradisjonene. Jeg skal nyte en lang og god frokost med familien, se Tre nøtter til askepott, spise godteri og gå i pysjen hele dagen ( ja, frem til finstasen skal på da) -å ikke minst jeg skal lakke neglene med den fineste røde lakken jeg har. Dette er en ting jeg alltid gjør til julaften- lakker neglene røde, å har på rød leppestift. Jeg synes det er så fint, spesielt denne dagen!

Miss Perfect.

 

 

Råd fra eksperten.

Jeg er så enig Miss Perfect, rødt på leppene og neglene til jul er bare så lekkert! Jeg kommer nok til å gjøre det samme selv. I den sammenheng tenkte jeg å tipse om en superfin leppestift fra Evagrden den perfekte røde neglelakken, å komme med litt tips i forhold til påføring og fjerning!

Evagarden har en rekke fine alternativer når det kommer til røde produkter, både til leppene og til neglene, å du får friske, tunge, varme og kalde nyanser. Idag tenkte jeg å gå for de som sier mest “jul”..

Til leppene:

Evagarden Rebel Mat Lipstick 51 Mars Red
Evagarden Pencil Lip Superlast 765

Tips til påføring av leppestift:

Til å begynne med vil jeg anbefale å tilføre leppene nok fukt, men ikke rett før påføring, fuktighets-produktene skal få trekke helt inn før påføringen av det røde begynner. Jeg vil anbefale Evagarden lip balm til dette. Nå produktet har trukket helt inn kan du begynne å påføre det røde.

  1. Legg ett superlett lag med foundation på leppene, dette vil gi leppestiften en base og samtidig gjør at den sitter godt.

  2. Påfør lipliner, gjerne i samme rødtone som leppestiften. Her gjelder det å holde tungen rett i munnen, tegn gjerne litt å litt med lette bevegelser, det er kjedelig å bomme.. Når man skal bruke rød leppestift er det ett must med lipliner, dette vil holde leppestiften på plass og gi en nydelig markert kant. For mer markert farge og ekstra hold på leppestiften kan liplineren legges på hele munnen.

  3. Påfør leppestiften, dette går nå som en lek siden man allerede har gjort pirkejobben med liplineren.


 

 

 

Til neglene:

Evagarden Nail Polish 29 Smoothing Base
Evagarden Nail Polish 54N
Evagarden Top Coat Gel Effect

 

Tips til påføring av neglelakk:

Start alltid med rene negler.

  1. Påfør base, å la trekke inn. Basen vil både gjøre at lakken sitter bedre og er    behagelig å påføre, men det beskytter også mot missfarging av neglene.
  2. Påfør rød lakk. Jeg anbefaler å legge to tynne lag. Det er viktig at lakken får tørke ordentlig mellom de to lagene.
  3. Påfør top coat. En top coat vil gi en nydelig glas og beskytte fagen mot slitasje. Denne gel top coaten fra Evagarden gi ett helt unikt utrykk og glans,  å det ser nesten ut om du har gele negler.

 

Alle som har brukt rød lakk vet at det kan vært noe skikkelig herk å få av igjen. Da anbefaler jeg Evagarden sin neglelakkfjerner. Denne er supergod, å tar fargen veldig lett. Ta godt med produkt på en pads, å legg på neglen, la den ligge noen sekunder før du drar det hele av i en bevegelse. På denne måten slipper du unna mye søl og at du bli rød på huden rundt neglen!

 


Så vil jeg bare avslutte med å ønske deg, Miss Perfect, å alle dere andre en riktig god jul!