i Produkter og tips den 20. juli 2015 .

I dag er dagen, jeg skal på date!! Venninnen min har arrangert en bilnd-date med en kamerat av mannen hennes, å hun har lovet at han her, han er ett skikkelig kupp! Hvis jeg fikk en 10’er for hver gang jeg hadde hørt det.. Men hvem vet, kanskje han her er den ene ene. Jeg satser på det. Å da skal hvertfall jeg se ut som “a million bucks”. Antrekket ligger klart på sengen. Jeg skulle kanskje hatt en ny leppestift, en som passer til kjolen. Å kanskje en med superhold, ja for det kan jo hende at kvelden ender med rakketter, fugler som synger, hjerter som banker.. Ja, sånn skikkelig Disney-style, med ett ekte kjærlighetens-kyss. Men før jeg begir meg ut i den jungelen av leppestifter der ute vil jeg gjerne ha litt råd, sånn at jeg lettere vet hva jeg skal velge!

Miss Perfect.


 

Ekspertens råd:

Ja, jeg er helt enig Miss Perfect, det finnes en hel jungel av leppestifter der ute, og du har utallinge valg i forhold til type, og farger. Evagarden har en stor samlig av leppestifter, og her har jeg laget en oversikt over de forskjellige typene:


Ultralasting Lipstick

For feilfrie lepper hele dagen- ultralasting er en en lett leppekrem med ekstreme pigmenter som sitter hele dagen uten å slites av. Leppestiften er to-delt; en del med farge og en del med gloss. Påføring: Legg et lag med farge, la tørke før du påfører glossen. Glossen påføres etter behov utover dagen. Vannfast, og fjernes med Biphasic make-up remover.
Nyanser: 6
Dekkevne: full

 

Hydrasouoce

Hydrasouoce er en herlig lett og behagelig leppestift som pleier leppene og gir fuktighet, samt godt med farge. Perfekt hverdags leppestift.
Nyanser: 2
Dekkevne: medium


BB Lipstick

BB Lipstick: Leppestift og lepomade i ett å samme produkt. BB lipstick har en deilig myk og behagelig konsistens, med fuktighetsgivende og anti-aging ingredienser, samtidig som den gir godt med farge og glans til leppene.
Nyanser: 6
Dekkevne: god

 

Chubby Mat Lipstick

Chubby Mat lipstick er en leppestift i ett tykt blyant format. Den er enkel å påføre, og føles ekstremt lett på. Etterlater leppene matte, med perfekt tett farge.  
Nyanser: 8
Dekkevne: full


Sensorial Lipstick

Myk og behagelig leppestift som smelter på leppene. Sensorial lipstick inneholder både fuktighetsgivende og anti-aging ingredienser, som pleier og reparerer leppene dine. Gir godt med farge og en lett glans til leppene.
Nyanser: 8
Dekkevne: god


Excess Lipstick

Excess lipstck er en myk kremet leppestift, med pleiende ingredienser. Den er behagelig på, sitter godt, og sklir ikke ut. Etterlater leppene med en matt, lys-reflekterende overflate.
Nyanser: 6
Dekkeven: god


Lip Fluid Liquid Lipstick

Lip Fluid: leppesift i form av en gloss. Lip Fludi Liquid Lipstick er det beste fra to verdener; pigmenteringen til en leppestift og glansen til en gloss. Lett å påføre, sitter godt og føles fuktig og behagelig på. Leppene blir glossy og blanke, med perfekt tett fagre.
Nyanser: 9
Dekkevne: full

 

Rebel Mat Lipstick

Rebel mat lipstick er en lett og superbehagelig leppestift, som gir ett matt, dekkende resultat. 
Nyanser:4
Dekkevne: full

 

Tips:

1. Start med rene lepper, tilført fukt. Er leppene tørre, bruk gjerne en peelig i forkant for å fjerne flass og død hud, tilfør deretter fuktigeht. Gjerne Evagardens Lip Balm Beauty Care Collection. NB. La leppomaden trekke ordentlig inn før du begynner påføringen av leppestiften.

2. Lip Liner. For å ramme inn leppene, og holde leppestiften på plass. Evagarden har forskjellige typer, og farger. Det anbefales å enten bruke en lip liner som matcher leppestiften du skal bruke, eller en som matcher din egen leppefarge. For at leppesiften skal holde ennå bedre kan man fylle inn med lip liner på hele leppen før leppesitften påføres, da må selvfølgelig fargene matche.

3. Påfør alltid leppesift med pensel. Da unngår man ujevne kanter, og påføringen blir mye enklere. Evagarden Lip Brush 3 er perfekt å bruke.

4. Hvis man ønsker en glossy look er Evagarden Gloss Transperant ett supert alternativ. Dette er en deilig myk, glass uten farge, som gir faktastisk glans til leppene!


Hvis jeg var deg, Miss Perfect, ville jeg gått for Ultralasting Lipstick, sånn i tilfelle kvelden ender i ett skikkelig Disney eventyr!