i Produkter og tips den 03. august 2015 .

“Hæ?! Har du ikke hørt om multi-masking?!”
“Altså det MÅ du bare prøve, det er det eneste som gjelder nå for tiden”
Jeg  kikker forvirret på venninnen min, hun har nettopp være på ferie i LA å har tydeligvis blitt Hollywoodfrue der nede.
“Eh nei..” svarer jeg,  å tenker at dette kan være alt fra maskeringstape, til en ny hot kles-trend.
“Altså, det passer perfekt for din hud. Du som har litt av begge deler” sier hud.
Aha, tenker jeg! Det må være ansiktsmaske ja. Ja, men det må jeg jo selvfølgelig få prøvd. Så nå sitter jeg her da, klar for å multi-mask’e.. Men hva skal jeg bruke til min hud?

Miss Perfect.


 

Ekspertens råd:

Vet du hva, Miss Perfect, å alle andre der ute med kombinert hud- det burde dere prøve, for multi-masking er helt genialt! Å det er virkelig det som gir det beste resultatet hvis man har kombinert hud.

Kombinert hud er når huden består av både normale/fuktfattige og fete/urene partier. Typisk at man er fet i T-Zonen (panne, nese, hake) og normal eller fuktfattig i resten av ansiktet. Siden kombinert hud er satt sammen av minst to forskjellige hudtilstander er det kart at disse til en viss grad vil kreve forskjellig behandling for å balanseres og forbedres. Nå betyr ikke det at man må bruke to forskjellige renser, eller krem for den sakskyld, her finnes det masse produkter som er tilpasset en kombinert hud, men maske, som jo er beregnet for å gi en effektiv og intens behandling,  er en av de tingene som er enklest, og best å velge etter de forskjellige hudtilstandene.

Til en klassisk kombinert hud, med fet T-Zone og fuktfattige partier eller, ville jeg anbefalt å bruke:

T-Zonen: emerginC Deglazing Mask, dette er en dyprensende og sammentrekkende leiremaske, som også matter ned huden uten å tørke ut.

Resten av ansiktet: emerginC Vitality Mask, dette er en myk, rik fuktighetsmaske, som gir masse næring til huden, samt virker beroligende og mykgjørende på huden.

 

Tips: 
Husk å alltid starte med ny-renset hud, og avslutt med serum og krem!