i Produkter og tips den 31. august 2015 .

Det har gått i 190 siden jeg åpnet øynene idag, har vært oppe siden 06.15 for å rekke å løpe å innom treningsstodioet før jobb, noe nytt jeg prøver fordi jeg ikke har viljestyrke til å dra dit etter jobb når jeg er så himla trøtt og bare har lyst å dra hjem, se Netflix og spise sjokolade… Men idag er den store handle og vaskedagen, så Netflix måtte vente. Å når jeg endelig fikk satt meg ned etter en laang dag kjenner jeg at jeg  sannsynligvis ser like sliten ut som det jeg er. Øynene er trøtte og det føles som posene under øynene er så store at jeg kan ta de med på butikken i morgen, å være en av de som sier “neitakk, jeg har med pose jeg” .. Nei, huff, her er det på tide med litt hjemmespa- øyne edition!

Miss Perfect.

 

Ekspertens råd:

I en travel hverdag med mye stress og gjerne litt for lite søvn er det mange som sliter med “trøtte” øyne. Så idag skal jeg vise dere en enkel hjemmebahandling med emerginC Revital-Eyes som vil friske opp, og gi øynene dine nytt liv.

emerginC Revital-Eyes er øyepads med aktive mineraler og planteekstrakter, som lindrer og jobber godt i huden. Revtital-Eyes  beroliger, trekker sammen, remineraliserer, lysner og minsker hevelser (poser) på huden under øynene, samtidig som de gir godt med fukt. Dette er en perfekt hjemmebehandlig for friske og mer opplagte øyne.

 

Behandling:

1. Begynn med ren hud, å rens alltid huden med produkt tilpasset huden under øynene, da denne er mye tynner og mer skjør enn huden i resten av ansiktet.
Tips: emerginC Eye Makeup Remover.

2. Legg på Revital-Eyes padsen, å la den ligge på så lenge du ønsker, minst 20 min.
Tips: Legg Revital-Eyes i kjøleskapet en stund før bruk, da vil de få en deilig kjølende å avslappende effekt på huden.

3. Når du er ferdig med å bruke Revital-Eyes påfør øyeserum.
Tips: emerginC Vitamin C Eye Serum.

4. Avslutt behandlingen med øyekrem tilpasset ditt behov, enten fukt eller anti-aging.
Tips: emerginC Hyper-Vitalizer Eye Cream eller Protocell Eye Cream.Så her har du oppskriften på en enkel hjemmebehandling som kvikker opp øynene, kjennes himmelsk, og ikke trenger å ta mer enn 30 min.