i Produkter og tips den 14. september 2015 .

Øynene er vinduene til sjelen din, har jeg hørt. Jeg titter meg i spilet, joda det kunne jo stemme det. Betyr det da at vippene er gardinene?! I såfall er det ikke mye stil eller karater over disse gardinene. Huff, jeg er ikke en av de som er født med bambie-vipper, men har ønsket seg det så lenge jeg kan huske. Etter utallige maskara forsøk, som ofte bare resuleterer i noen klumpete kladder, har jeg nesten gitt opp hele bambie-drømmen, og akseptert at disse gardinene, de kommer for alltid til å være litt for korte, og tustelige..

Miss Perfect.

 

Ekspertens råd:

Men du, Miss Perfect, før du slipper den drømmen helt; jeg har akkuratt det du trenger- Überlâsh!!

Überlâsh er ett supersmart vippeserum som får dine egne vipper til å vokse, samtidig som vippene blir tykkere og sunnere!
Überlâsh er ett unikt produkt utvilkelt for å fremme den naturlige veksten av dine egne vipper, ved hjelp av revolusjonerende peptide teknologi.

Ved påføring vil dette vippeserumet øker produksjonen av kreatin i hårsekkene til øyevippene. Keratin er en type protein som finnes naturlig i kroppen, å det er dette som gir den grunnleggende strukturen i hud, negler og hår. Ved økt keratin produksjon vil vippene vokse raskere, samtidig som de vil være fyldigere og friskere.

Überlash inneholder ingen veksthormoner eller postagaldin.
Studier gjort med Überlâsh viste at etter 2 ukers bruk hadde vippeveksten økt med 25% både i lengde og tykkelse. Etter 6 ukes bruk hadde brukerene fått opptil 70% økt vekst!

 

Behandling:

Påfør Überlâsh vippeserum 1 gang om dagen, langs vipperoten, i 3-6 uker, eller til oppnådd ønsket resultat.
Brukes deretter 2-3 ganger i uken for å opprettholde resultetet.

 

Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet Miss Perfect, så har du perfekte gardiner til "vinduene" dine om 3-6 uker.

 

Relaterte produkter: