i Produkter og tips den 21. september 2015 .

Jeg klapper sammen mote-magasinet jeg nettopp har sittet å bladd i. Jeg  har nettopp lest velvære sidene der det med pen løkkeskrift har stått “Øyenbryn-ansiktets ramme”, sammen med en deilig gudie om hvordan man enkelt skal kunne nappe seg til drømme-brynene.
Jeg gnir lett over mine egne bryn, å må slå fast at dette fotografiet, det er ett av de som ikke er blitt satt i ramme ennå..
Flaks at jeg nettopp har lest den perfekte oppskriften på perfekte bryn da, tenker jeg fornøyd med meg selv, mens jeg finner frem pinsetten og ett håndspeil.
Litt her, litt der, litt til her.. Dette går jo lekende lett,  å jeg napper i vei. Så er det bare andre siden. Å litt her, å litt der, å litt.. Nei søren heller, nå må jeg jo ta litt mer der da, å litt her. Å litt…
20 min senere titter jeg meg  i speilet, å føler meg.. Ikke så Perfect. Jeg har gått til de grader for hardt til verks, å brynene likner mest på to sjokkerte bananer på diett..
HJELP! Jeg trenger hjelp!!

Miss Perfect.


Ekspertens råd:

Slapp av, Miss Perfect, du er ikke alene, å det finnes en løsing; Fab Brows!!

Bryn er utrolig viktig for ansiktet, de rammer inn og er helt avgjørende for utrykket man får. Har man bryn som er gjort riktig vil dette gi ett skikkelig løft til øyepartiet, ja hele ansiktet egentlig, sammen med en frisk jevn farge vil gi den ekstra gløden vi så gjerne ønsker oss.
Men er bryn gjort feil, får det helt motsatt effekt.. Som de sjokkerte “bananene” til Miss Perfect her.

Fab brows er ett helt fantastisk, genialt produkt!!
Dette er ett kit med øyenbryns skygge, stensiler (former til brynene) og kost, alt du trenger for perfekte bryn. Enten om du bare vil markere brynene med litt ekstra farge, markere/lage form, eller hvis du har lite hår, og ønsker en fyldigere look. Fab brows funker for alt!

Skyggen i Fab brows kommer i 5 forskjellige nyanser;

Light brown- passer blondiner, og de med lys hud.
Dark brown- passer brunetter, og andre mellom møke hår og hudtoner.
Chocolate- passer brunetter og mørkere hår og hudtoner.
Slate- passer grå og kalde, lyse hårtoner.
Black- passer for de med sort/veldig mørkt hår.

Skyggen er en lett kompakt pudder skygge som er vannfast, og tåler derfor både trening, bading, varme og ekstremt vær, uten at den sklir ut eller forsvinner. Den er også utrolig drøy, da det er gode pigmenter i skyggen og man bruker utrolig lite produkt per påføring.


Fab brows kommer som sagt med stensiler, 6 forskjellige typer, slik at du finner den tykkelsen og fasaongen du ønsker. Stensilene er av palst slik at de enkelt kan tørkes av etter bruk.
Stensilene er helt geniale for alle som sliter med tynne bryn, med lite hår, da det kan være vanskelig å tegne/fylle inn på frihånd, uten at det blir ujevnt.
De er også smarte å bruke ved napping av bryn, velg den fasongen du foretrekker, fyll inn med pudder, så napper du kun det som er utenfor! Perfekt for alle som har overnappet brynene og ønsker å gro de ut igjen (Miss Perfect!)

Tilslutt har du kosten. Denne har kost i begge endene. Den ene brukes til å fylle inn pudder sammen med stensilen, den andre enden er en skrå kost du kan bruke til å rette kanter, eventulet ved påføring med frihånd.


Slik gjør du:

1. Start med å velge den stensilen du ønsker, å legg den inntil brynet. Det letteste er å holde den på plass med tommel og pekefinger.

2. Ta så litt skygge på den største delen av kosten. Børst så over stensilen, i en bevegelse frem-tilbake-frem. Fjern stensilen.

3. Hvis du ønsker, eller det trengs, kan man rette/jevne kanter med litt skygge på skrå-delen av kosten. Dette er vanligvis ikke nødvendig!

Å så enkelt Miss Perfect, får du perfekte bryn på 1-2-3!!