den 09. juni 2015 .

Det har vært litt av en opplevelse! Det hele begynte i 1997 i studio leiligheten min på Manhattan, med kun ett produkt (og ingen penger!), vårt klassiske vitamin C serum, som er ett av de mest stabile og effektive på markede.  Derfra utviklet ett nytt produkt, så ennå ett, deretter det tredje, alt uten en klar plan på hvordan vi skulle jobbe fremover, men med en kompromissløst ønske om å selge produkter som faktisk virker. Vi bygget trossalt emerginC opp kun på jungeltelegrafen, og hvis kundene våre ikke hadde vært fornøyd med produktene hadde vi aldri klart å holde det gående.   
I dag selges emerginC i 15 land, og serien består av over 70 produkter. Du finner de i noen av verdens største spa og hoteller.  Vi har aldri latt noe gå på kompromiss med kvaliteten på produktene, og jobber hele tiden med å levere topp kvaltitet og banebrytende formuleringer.  emerginC var den først cosmeceutical serien som fjernet parabener og syntetisk parfyme, og vi er også ledende i bransjen når det kommer til miljø egasjement. Som bransjens første, startet vi  kjøp ett produkt, plant ett tre" programmet, som betyr at for hvert eneste produkt vi selger planter vi ett tre i ett område der de ikke skal felles, slik at vi på den måten gir noe tilbake til naturen for hvert produkt vi selger. Vi tilbyr også våre gratis organiske grønnsaks frø, emerginCeeds™  med hver bestilling, slik at vi hele tiden kan fortsette og utvikle og gjøre noe positivt for planeten vår.  
 
Vi driver både kontoret, og mesteparten av produksjonen vår med strøm fra vindkraft. Vi bruker papir fra børekraftig forvaltet skog, og er hele tiden på utkikk etter ny teknologi som både kan forbedre våre produkter og hjelpe miljøet. Vår scientific organics linje (100% naturlig, minimum 70% organisk) er ett nytt nivå når det kommer til kvalitet på naturlige produkter, og leverer resultater like for som vår signatur linje. Hvis du har prøvd produktene våre før, så vet du hva jeg snakker om. Hvis ikke, ja da er det bare å glede seg.  Vi er alltid åpne for nye forslag og meninger, så hvis vi ikke leverer det du er ute etter, ikke nøl med å si ifra. Vi er ingenting uten fornøyde kunder, og vi er utrolig takknemlig for alt. 

Ian Lirenman